Τα ηχέια στούντιο της σειράς PreSonus® Eris χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από μηχανικούς ήχου που πρέπει να ακούσουν κάθε λεπτομέρεια των ηχογραφήσεων τους. Ιδανικό για gaming και οικιακή παραγωγή βίντεο, το Eris E4.5 BT χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τα μεγαλύτερα μοντέλα Eris για να προσφέρει ήχο ποιότητας στούντιο, με ομαλή και ακριβή απόκριση συχνότητας. Ωστόσο, είναι αρκετά συμπαγείς για να χωρέσουν σχεδόν παντού.

Όπως όλα τα ηχεία PreSonus, το Eris E4.5 BT προσφέρει συνεπή, ακριβή ακρόαση, με την ομαλή και ομοιόμορφη απόκριση συχνότητας που έχει κάνει τις οθόνες αναφοράς Eris στούντιο και πολυμέσων δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Ο συμπαγής και ισχυρός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδανική λύση για κάθε μικρό χώρο. Θέλετε πολύ βαθύ χαμηλό τέλος; Συνδυάστε τα συμπαγή Eris E4.5 BT με το ισχυρό ενεργό υπογούφερ Temblor® T8 της PreSonus για ένα πραγματικά ηχοσύστημα πλήρους εμβέλειας που ταιριάζει σχεδόν παντού.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος: Active studio monitor δύο δρόμων
  • Bluetooth 5.0
  • Woofer: 4.5”
  • Midrange: –
  • Tweeter: 1”
  • Iσχύς Ενισχυτή: 50W Class AB
  • Aπόκριση συχνότητας: Απόκριση συχνότητας 70 Hz – 20 kHz

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας