Επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια της Presonus

Ξεκινήστε την εγγραφή σήμερα με αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο PreSonus®!

Με βασική κάρτα ήχου την AudioBox USB® 96 audio / MIDI interface και το βραβευμένο λογισμικό ηχογράφησης και παραγωγής Studio One της PRESONUS, το AudioBox 96 Studio είναι ιδανικό για πολυκάναλες ηχογραφήσεις, demos, ζωντανές ηχογραφήσεις, podcasts, ηχογραφήσεις για βίντεο και ηχητικά εφέ, και πολλά ακόμα.

AudioBox USB 96: Απλή, αξιόπιστη και φορητή.

Η AudioBox USB 96 είναι η καρδιά του Studio AudioBox 96. Αυτή η απλή, εύχρηστη μικρή κάρτα ήχου διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά για τις βασικές ανάγκες εγγραφής. Περιλαμβάνει δύο εισόδους μικροφώνου / οργάνου με μηδενικής καθυστέρησης, ώστε να μπορείτε απλά να συνδέσετε και να ξεκινήσετε την εγγραφή αμέσως. Το AudioBox USB 96, που είναι σχεδιασμένο για να το παίρνεται παντού μαζί σας, είναι συμβατό με τα περισσότερα λογισμικά εγγραφής για Mac και Windows και είναι εξοπλισμένο με προενισχυτές μικροφώνου υψηλής πιστότητας και μετατροπείς 24 bit και 96 kHz επαγγελματικής ποιότητας. Το AudioBox USB 96 κάνει την εγγραφή υψηλής ευκρίνειας εύκολη.

Το Studio One Artist κάνει την καταγραφή σας πανεύκολη.

Κανένα άλλο λογισμικό εγγραφής και παραγωγής δεν είναι τόσο εύκολο να το μάθει κανείς και να το χρησιμοποιήσει, αλλά είναι ικανό να δημιουργήσει ήχο ποιότητας αντίστοιχο ενός επαγγελματικού στούντιο. Το Studio One σάς επιτρέπει να εργάζεστε γρήγορα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην έμπνευσή σας, προσφέρει απεριόριστα tracks και plug-ins και παρέχει λειτουργίες που συνήθως δεν υπάρχουν σε όλα τα DAW. Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. Φορτώστε και αποθηκεύστε κλιπ ήχου, αρχεία MIDI και εφέ με drag-and-drop.
Το Studio One σας διευκολύνει!

Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια με το πυκνωτικό μικρόφωνο M7.

Αποκτήστε το πυκνωτικό μικρόφωνο μεγάλου διαφράγματος M7. Τα πυκνωτικά μικρόφωνα είναι η επιλογή των επαγγελματιών στούντιο ηχογράφησης, επιτρέποντάς σας να αποτυπώσετε λεπτομέρειες, αρμονικές και απαλές αποχρώσεις
στην μουσική σας που θα χάνονταν με τα δυναμικά μικρόφωνα. Τα πυκνωτικά μικρόφωνα μεγάλου διαφράγματος, όπως το M7, τείνουν να “ζεσταίνουν” τον ήχο, κάνοντάς το μικρόφωνο ιδανικό για εγγραφή φωνητικών και ένα ευρύ φάσμα οργάνων.

Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με επαγγελματικά ακουστικά HD7.

Τα ακουστικά HD7 υψηλής ευκρίνειας της PreSonus επωφελούνται από έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ημι-ανοικτό θάλαμο για εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες με μια ισορροπημένη και ακόμα πιο ισχυρή απόκριση σε όλο το συχνοτικό φάσμα. Η ακριβής μεσαία περιοχή που προσφέρουν και η εκτεταμένη απόκριση των πρίμων σας επιτρέπουν να διαλέξετε τις λεπτομέρειες μιας μίξης. Ο ελαφρύς, εργονομικός σχεδιασμός προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος κεφαλής, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία ακρόασης κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

To αυτοενισχυόμενο Studio Μonitor της Presonus Eris E3.5 είναι ένα ηχείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε !

Tα Studio monitor της PreSonus® της σειράς Eris χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τους ηχολήπτες που επιβάλετε να ακούν κάθε λεπτομέρεια των ηχογραφήσεων τους.
Επίσης είναι ιδανικό για παιχνίδια και αναπαραγωγή βίντεο στο σπίτι, το Eris E3.5 χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τα μεγαλύτερα μοντέλα Eris για να προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, με ομαλή απόκριση συχνοτήτων.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ενσωματωμένη θύρα USB και MIDI
 • Ανάλυση 24 bit, 44,1, 48, 88,1 και 96 kHz
 • 2 είσοδοι μικροφώνου / οργάνου με προενισχυτές τάξης Α
 • 48V Phandom power
 • Υποδοχή ακουστικών με έλεγχο στάθμης (για ακουστικά HD7 ή άλλα ακουστικά)
 • 1 / 3U με δυνατότητα τοποθέτησης σε Rack
 • Καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή περιλαμβάνεται
 • Το PreSonus AudioBox 96 Studio περιλαμβάνει:
 • Κάρτα ήχου PreSonus AudioBox 96 USB 2.0
 • Λογισμικό DAW Studio One Artist
 • M7 πυκνωτικό μικρόφωνο μεγάλου διαφράγματος με καλώδιο
 • Τσάντα μεταφοράς πάνινη
 • HD7 monitor ακουστικά στούντιο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 kg