Ο θόλος του τουίτερ έχει διάμετρο 25 mm και οδηγείται από τον δοκιμασμένο, ισχυρό μαγνήτη φερρίτη. Κάτω υπάρχουν δύο ηχεία 170 mm. Το ένα εξυπηρετεί το πολύ σημαντικό φωνητικό εύρος ως ηχείο μπάσου-μεσαίων συχνοτήτων , ενώ το δεύτερο έχει σχεδιαστεί καθαρά για την αναπαραγωγή των συχνοτήτων μπάσων. Η χρήση υλικών έχει πραγματικά έναν αντίκτυπο εδώ – το ηχείο δαπέδου της σειράς Monitor Reference εκτείνεται σε μια συχνότητα 28 Hz. Παρ ‘όλα αυτά, το 5Α διαθέτει μια λεπτή οπτική εμφάνιση και επομένως μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον καθιστικού.Υπάρχει ακόμη περισσότερη ισχύς ενισχυτή εδώ: Κάθε κανάλι έχει 60 watt συνεχούς ισχύος (ή 120 watt κορυφαίας ισχύος). Μια είσοδος HDMI, προενισχυτής Phono, Bluetooth® με aptx® Low Latency, καθώς και αναλογικές και ψηφιακές συνδέσεις ολοκληρώνουν τη διαμόρφωση και εδώ.

Magnat Monitor Reference 5A Black – Ενεργά ηχεία με διαχρονική εμφάνιση και διαμόρφωση υψηλής τεχνολογίας

Τα καλά ηχεία είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ποιότητας. Τι γίνεται όμως αν αυτά τα ηχεία ενσωματώνουν και τα απαραίτητα ηλεκτρονικά, όπως η σειρά αναφοράς Magnat Monitor Reference 5A Black Δεν κάνουν μόνο την ακρόαση μουσικής πραγματική απόλαυση, αλλά εξασφαλίζουν επίσης εύκολη και διαισθητική λειτουργία. Αντί να έχετε μια γκάμα τεχνολογίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, το smartphone ή το tablet σας και είναι έτοιμα. Φυσικά, υπάρχει επίσης μια σύνδεση για πικάπ, τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ξανά, καθώς και όλες οι υπόλοιπες συσκευές που χρησιμοποιούνται για την παροχή εικόνας και ήχου στα σπίτια μας.

Τα πλήρως ενεργά στερεοφωνικά ηχεία όπως το Monitor Reference προσφέρουν τώρα όλα όσα χρειάζεστε σε σχέση με εισόδους, που είναι πολύ περισσότερες από ό, τι μόλις πριν από μερικά χρόνια. Η συνδεσιμότητα Bluetooth® επιτρέπει στα smartphone, τα tablet και τους υπολογιστές να συνδέονται γρήγορα και εύκολα, αλλά κυρίως ασύρματα. Είτε παίζετε παιχνίδια, παρακολουθείτε YouTube είτε ακούτε οποιαδήποτε υπηρεσία ροής – μπορείτε να απολαύσετε τον σωστό ήχο στη βέλτιστη ποιότητα σε ελάχιστο χρόνο, επειδή το Bluetooth® (έκδοση 5.0) είναι ενσωματωμένο με aptx® Low Latency. Το όνομα αποκαλύπτει ότι ο ήχος αναπαράγεται χωρίς καμία καθυστέρηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν παρακολουθείτε ταινίες και σειρές.

Όλα τα σήματα μεταδίδονται με απλό τρόπο από μια τηλεόραση σε ηχεία μέσω του καναλιού επιστροφής ήχου HDMI (ARC), με το ίδιο να ισχύει για όλα όσα συνδέονται με την τηλεόραση. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε αποκωδικοποιητή ή κονσόλα παιχνιδιών, μόλις επιλεγεί η αντίστοιχη είσοδος στην τηλεόραση, οι ταινίες, οι σειρές και τα παιχνίδια αναπαράγονται με πλήρη ήχο. Και χάρη στο CEC, δηλαδή τον έλεγχο μέσω της θύρας HDMI, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την ένταση χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας.

Φυσικά, τα ενεργά ηχεία της σειράς Monitor Reference είναι επίσης εξοπλισμένα με τα πιο δοκιμασμένα εξαρτήματά μας. Εξάλλου, δεν θέλουμε να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό σε ό, τι αφορά τον ήχο. Ο δοκιμασμένος θόλος των tweeter 25 mm με τον βελτιστοποιημένο σε ακτινοβολία ήχο έχει ήδη αποδειχθεί σε διάφορες άλλες σειρές. Οι μεσαίες και χαμηλές συχνότητες αναπαράγονται από ηχεία 125 ή 170 mm, με το μεγαλύτερο μοντέλο να συμπληρώνεται από καθαρό woofer 170 mm. Οι χάρτινοι κώνοι χαμηλού συντονισμού κινούνται από ισχυρά, μαγνητικά συστήματα βελτιστοποιημένα για αποφυγή παραμόρφωσεων.

Ο ενισχυτής, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο ένα ηχείο, λειτουργεί με χαμηλή παραμόρφωση και την εξαιρετικά αποδοτική τεχνολογία Class D για να παρέχει – ανάλογα με το μοντέλο που έχει επιλεγεί – μεταξύ 25 και 60 watt συνεχούς ισχύος (RMS) και μεταξύ 75 και 120 watt peak ισχύς – φυσικά ανά κανάλι. Τα crossover υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ του μεμονωμένου πλαισίου. Χάρη στη βελτιστοποίηση φάσης, ο ήχος που εκπέμπεται από όλα τα ηχεία φτάνει στον ακροατή ταυτόχρονα. Το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα την επιθυμητή είσοδο και ένταση. Eπίσης μπορούν να ρυθμιστούν μέσω των πρακτικών κουμπιών στο πίσω μέρος του ηχείου.

Εάν έχουμε κάνει την απόφαση εξαιρετικά εύκολη για εσάς μέχρι τώρα, πρέπει τώρα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών μεγεθών. Το Magnat Monitor Reference 2A διατίθεται σε ηχεία βιβλιοθήκης. Το Reference 3A είναι ένα ακόμα συμπαγές, αλλά ακόμη πιο ισχυρό μοντέλο, και το 5Α προσφέρει το επιθυμητό μείγμα υλικών σε ένα επιδαπέδιο ηχείο. Όσον αφορά την επιλογή του χρώματος είναι εύκολη η απόφαση καθώς η σειρά REFERENCE διατίθεται μόνο σε κλασικό μαύρο φινίρισμα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
 • 100 – 240 V
 • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
 • Τροφοδοτείται
 • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ (RMS/MAX.)
  ενεργός
 • ΑΡΧΗ
  Τροφοδοτούμενο στερεοφωνικό Bluetooth® σετ ηχείων δαπέδου
 • Μπάσο αντανακλαστικό 2,5 κατευθύνσεων, ενεργό
 • ΟΔΗΓΟΙ
  6,5″ woofer 6,5″ woofer-midrange 1 x 1″ dome tweeter
 • ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (RMS/MAX.)
  2 x 60 / 2 x 120 Watt
 • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
  25 – 40.000 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
  3.200 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΧΥΧΔ)
  205 x 908 x 282 χλστ
 • ΒΑΡΟΣ
  Ενεργό ηχείο: 14,7 kg
 • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ
  Μπροστινό πάνελ: ματ μαύρο / περίβλημα: μαύρος ανάγλυφος καπλαμάς

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 14,7 κιλά
Dimensions 20,5 × 28,2 × 90,8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας