Ενεργό, συμπαγές, ευέλικτο και ισχυρό
Τα ενεργά ηχεία δεν είναι μόνο μια καθολική επίλυση προβλημάτων, αλλά είναι επίσης μια τεχνική ιδιοφυΐα. Η μουσική μπορεί να αναπαραχθεί σχεδόν από οποιαδήποτε πηγή χωρίς πρόσθετο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, γεγονός που μειώνει τις κουραστικές απαιτήσεις καλωδίωσης και απλοποιεί τη λειτουργία. Για τους προγραμματιστές, η ενοποίηση του πλαισίου και των ενισχυτών σημαίνει ότι μπορούν να συντονιστούν βέλτιστα μεταξύ τους. Η βέλτιστη τονική απόδοση είναι το τελικό αποτέλεσμα, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται φυσικά και από την τελευταία συμπαγή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Magnat, δηλαδή το Magnat MONITOR ACTIVE 2000 Black.

Ένα ενεργό σύστημα ηχείων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είτε είναι ένα πλήρες ηχείο ράφι για ρυθμίσεις hi-fi είτε ως ηχείο οθόνης για το γραφείο. Ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει επίσης να είναι ευέλικτο όσον αφορά τις εισόδους – και αυτό ακριβώς είναι το Monitor Active 2000. Μπορεί να ελεγχθεί εξαιρετικά εύκολα από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth. Μια ψηφιακή είσοδος με οπτικές και ομοαξονικές συνδέσεις υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής υψηλής ανάλυσης σε μορφές έως 24 bit και 192 kHz. Και οι αναλογικές είσοδοι 3,5 mm / RCA παρέχουν επιλογές σύνδεσης για όλες τις άλλες πηγές. Η είσοδος RCA μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από έναν εναλλασσόμενο προενισχυτή phono, επιτρέποντας έτσι τη σύνδεση πικάπ με σύστημα MM απευθείας στο Magnat MONITOR ACTIVE 2000 Black. Η ποικιλία των εισόδων και η ένταση του ήχου μπορούν να ελεγχθούν εύκολα μέσω του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, όλες οι λειτουργίες μπορούν επίσης να λειτουργήσουν μέσω των χειριστηρίων που βρίσκονται στο πίσω μέρος του δεξιού ηχείου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΤΑΣΗ
  100 – 240 V
 • ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (RMS/MAX.)
  2 x 35 / 2 x 70 Watt 2 x 35 / 2 x 70 W
 • ΟΔΗΓΟΙ
  1 x 1″ tweeter θόλου 5″ woofer-midrange
 • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ (RMS/MAX.)
  ενεργός
 • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  Τροφοδοτείται
 • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
  38 – 40.000 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
  3500 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΧΥΧΔ)
  175 x 290 x 205 mm 175 x 290 x 205 mm
 • ΒΑΡΟΣ
  Ενεργό ηχείο: 4,4 kg, Παθητικό ηχείο: 3,8 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3,8 κιλά
Dimensions 17,5 × 20,5 × 29 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας