Το Beosound Stage της Bang & Olufsen, είναι ένα ισχυρό soundbar με minimal σχεδίαση που γεμίζει τον χώρο σας με τον δυνατό 3D ήχο της Bang & Olufsen και ενισχύει την εμπειρία θέασης των αγαπημένων σας ταινιών. Διαθέτει σύστημα stereo ήχου 3 καναλιών και τεχνολογία Dolby Atmos για να απολαμβάνετε τρισδιάστατο ήχο, ενώ με τις ενσωματωμένες audio streaming technologies, όπως το Chromecast, Apple AirPlay 2 και Bluetooth, μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύστημα ήχου με multiroom λειτουργίες. Επιπλέον, συνδυάζει την τελευταία λέξη τεχνολογίας στην κατηγορία audio με minimal design, αφού ταιριάζει αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και συγχρόνως χάρη στη κομψή του σχεδίαση, με την σκανδιναβική απλότητα που το χαρακτηρίζει, μετατρέπεται σε μία όμορφη πινελιά που ξεχωρίζει στο χώρο, προσδίδοντας μία premium αισθητική. Το Beosound Stage της Bang & Olufsen, είναι μία μοναδική all-in-one επιλογή soundbar, υψηλών επιδόσεων, με πολύ εύκολο χειρισμό που θα σας καθηλώσει με τον κινηματογραφικό του ήχο και τη ντελικάτη σχεδίασή του.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ισχύς: 550W (woofers 4 x 50W + mid-ranges 4 x 50W + tweeters 3 x 50W)
  • Drivers: 4 x 1½” Full range, 3 x 3/4” Tweeters, 4 x 4” Woofers
  • Cabinet principle: Closed boxes
  • Stereo σύστημα ήχου 3 καναλιών
  • Τεχνολογία Dolby Atmos και Dolby TrueHD
  • Συνδεσιμότητα: HDMI (EARC, ARC, 4K HDR 50/60hz), 1 x Line-in 3.5mm stereo mini jack, 2 x Ethernet, VLAN (TV LG C9 series)
  • Ασύρματη Συνδεσιμότητα: WLAN 802.11 b/g/a/n/ac -2.4/5 GHz, Bluetooth 4.2
  • Λειτουργίες: Airplay 2, Chromecast built-in, BeoLink Multiroom, QPlay 2.0
  • Διαστάσεις: 110 – 110.4 x 17 – 17.4 x 7.7 cm
  • Βάρος: 8 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 8 kg