Ισχυρό ενεργό ηχείο σε συμπαγή σχεδίαση
Όλες οι ιδιότητες που ενσωματώνει η Heco, και ειδικότερα η σειρά Aurora, συνδυάζονται με ισχυρά ηλεκτρονικά. Έτσι ένα πολύ καλό ηχείο γίνεται ένα ασυναγώνιστο κέντρο πολυμέσων. Είτε χρησιμοποιείται ως κλασικό ηχείο hi-fi, είτε ως ακουστικό συνοδευτικό σε μια τηλεόραση είτε ως συσκευή πολυμέσων σε ένα γραφείο, το Heco Aurora 200 P μπορεί να τα κάνει όλα.

Η δοκιμασμένη τεχνολογία ηχείων μας, όπως το tweeter Fluktus 28 mm και ο bass-midrange driver από χαρτί kraft 125 mm, έρχεται πραγματικά σε συνδυασμό με τον τέλεια συντονισμένο ενισχυτή ισχύος κατηγορίας D. Διάφορες επιλογές σύνδεσης, που κυμαίνονται από αναλογική έως HDMI και Bluetooth 5.0 με πρότυπο aptX, υποστηρίζουν κάθε πηγή που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Συμπαγές, ισχυρό και ικανό. Μια πληθώρα τεχνολογίας είναι ‘στριμωγμένη’ σε ένα ηχείο βιβλιοθήκης/ραφιού που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από πολλά άλλα παρόμοια του. Το Aurora 200 P είναι ένα πλήρες σύστημα hi-fi που συνοδεύεται από το DNA της Heco και όλη την τεχνολογία που κάνει τη σύγχρονη μουσική απόλαυση πραγματική απόλαυση.

Ενεργό ηχείο με συνεχή ισχύ 2 x 35 watt και μέγιστη ισχύ 2 x 70 watt
Woofer από χαρτί kraft 125 mm και tweeter Fluktus 28 mm
Πλήρης σειρά συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων αναλογικών, HDMI, Bluetooth 5.0 και subwoofer
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο hi-fi, επέκταση ήχου τηλεόρασης και οθόνη επιτραπέζιου υπολογιστή
Βέλτιστα εξαρτήματα και υποδειγματική κατασκευή

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 2-way bass reflex, ενεργό
  • 1 x 28 mm θόλο tweeter, 1 x 125 mm woofer
  • Συχνότητα crossover: 3.400 Hz
  • Συχνότητα: 38 – 40.000 Hz
  • Διαστάσεις (ΠxΥxΜ): Παθητικό ηχείο: 170 x 308 x 245 mm Ενεργό ηχείο: 170 x 308 x 258 mm
  • Βάρος: Παθητικό ηχείο: 5,2 kg Ενεργό ηχείο: 5,8 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας