Το ενεργό ηχείο Monitor III BT είναι ένα μοντέλο Bluetooth που ακολουθεί την ακουστική φόρμουλα του διάσημου Monitor III, ενισχυμένο από στερεοφωνικό ενισχυτή 2x25W, DAC ήχου και ασύρματο δέκτη ήχου. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με ψηφιακές εισόδους για τη σύνδεση HDTV, CD player ή οποιασδήποτε πηγής με ομοαξονικές ή οπτικές υποδοχές S/PDIF.

Το ενσωματωμένο DAC είναι συμβατό με ροές ήχου ποιότητας CD. Ο δέκτης Bluetooth επιτρέπει ασύρματη ροή ήχου από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή με δυνατότητα Bluetooth: βολικό για την ακρόαση διαδικτυακών υπηρεσιών μουσικής και αρχείων MP3. Το Monitor III BT διαθέτει επίσης δύο αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους και μία έξοδο υπογούφερ.

Τέλος, η θύρα USB φορτίζει την μπαταρία ενός smartphone ή tablet και το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο επιλέγει την είσοδο και ελέγχει το smartphone ή το tablet σε λειτουργία Bluetooth.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σύστημα: 2 way Bass-reflex
  • Κατανάλωση ισχύος: 50 W
  • Μεσαία / μπάσα ηχεία: 130 χλστ
  • Tweeter: 25 mm
  • Απόκριση συχνότητας (±4dB): 50 Hz – 20 kHz
  • Συνδέσεις: Οπτική, toslink, ομοαξονική, αναλογική (RCA, mini-jack), Bluetooth, subwoofer
  • DSP: Ναι, ενσωματωμένο
  • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 195 x 330 x 230 mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 19,5 × 23 × 33 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας