Το R1700BT είναι ένα ισχυρό ηχείο στούντιο με ένα έντονο σχέδιο. Παράγει 66W RMS από τον οδηγό μπάσων 4 ιντσών και τον οδηγό Tweeter 19mm σε κάθε ηχείο. Μια μπροστινή αντανακλαστική θύρα μπάσων δίνει έμφαση σε χαμηλότερες συχνότητες, επιτρέποντας την πλουσιότερη απόδοση μπάσων. Το R1700BT ενσωματώνει την επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP) και τον έλεγχο δυναμικού εύρους (DRC) για την πρόληψη των επιπέδων παραμόρφωσης ακόμη και στους υψηλότερους όγκους, παράγοντας τραγανό, καθαρό ήχο. Οι συσκευές ήχου μπορούν να συνδεθούν με τη χρήση εισόδων Bluetooth, διπλών RCA. Η ένταση ήχου, τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τα dials που βρίσκονται στο πλάι του ηχείου. Ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο συνοδεύει το R1700BT για τη σίγαση και την ρύθμιση του ήχου ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ενεργό σύστημα ομιλητών βιβλιοθήκης
  • Δυνατότητα αντιστοίχισης Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής
  • Διπλές εισόδους RCA για συνδεσιμότητα σε πολλαπλές πηγές ήχου
  • Σύστημα ενισχυτή κλάσης D με επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP) και δυναμικό έλεγχο εμβέλειας (DRC)
  • Εύχρηστο πλευρικό πλαίσιο ελέγχει τα μπάσα, τα πρίμα και τον κύριο όγκο
  • Ασύρματο τηλεχειριστήριο με επιλογή πηγής ήχου, σίγαση και ρύθμιση όγκου 100% ξύλινο περίβλημα MDF για ελαχιστοποίηση του
  • ακουστικού συντονισμού
  • Universal 100V-240V Μήκος τροφοδοσίας (CM): 38,5

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 20,32 × 15,24 × 24,76 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας