Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο καλά επεξεργάζονται αυτά τα φθηνά ηχεία της βιβλιοθήκης. Τα πλευρικά πάνελ του περιβλήματος MDF χαμηλής αντήχησης διατίθενται σε μαύρο, ασημί ή σφενδάμινο ντεκόρ. Ηχητικά, τα TG1000 πείθουν με έναν ιδιαίτερα διαφοροποιημένο ήχο που είναι πολύ καλύτερος από ό,τι θα περιμένατε σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το Dynavox TG 1000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύον ή surround ηχείο, ως κύριο ηχείο σε μικρότερους χώρους ή σε συνδυασμό με ενεργό υπογούφερ ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων με εξαιρετικό ήχο σε μικρές διαστάσεις. Η ενεργή έκδοση είναι ιδανική για πολλές εφαρμογές, π.χ. ως δεύτερο ηχείο για συσκευές που δεν διαθέτουν έξοδο ηχείων, αλλά έξοδο ακουστικών ή γραμμής. Επίσης, ως πρόσθετα ηχεία σε συνδυασμό με τη ραδιοφωνική μας μετάδοση είναι τα καταλληλότερα.

Είναι δύσκολο να πιστέψετε πόσο καλά επεξεργάζονται αυτά τα φθηνά ηχεία της βιβλιοθήκης. Τα πλευρικά πάνελ του περιβλήματος MDF χαμηλής αντήχησης διατίθενται σε μαύρο, ασημί ή σφενδάμινο ντεκόρ. Ηχητικά, τα TG1000 πείθουν με έναν ιδιαίτερα διαφοροποιημένο ήχο που είναι πολύ καλύτερος από ό,τι θα περιμένατε σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το Dynavox TG 1000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύον ή surround ηχείο, ως κύριο ηχείο σε μικρότερους χώρους ή σε συνδυασμό με ενεργό υπογούφερ ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων με εξαιρετικό ήχο σε μικρές διαστάσεις.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εξοπλισμός: 100 mm μπάσο και ένα τουίτερ Mylar,
  • Αφαιρούμενο πλαίσιο κάλυψης
  • Θύρα αντανακλαστικού μπάσου
  • Σύνδεση μέσω υποδοχών cinch. Αντίσταση 8 Ω
  • Απόκριση συχνότητας 60-20000 Hz
  • Ισχύς του ενσωματωμένου ενισχυτή: 2×35 Watt RMS
  • Σύνδεση δικτύου 230Volt AC

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 170 × 230 × 150 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας

haus_footer260

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της OrpheusAudio.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, T.Κ. 15124
Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 2102848893
Email: info@hausmusik.gr

 

Βρειτε μας
Newsletter