Με ARC για ήχο τηλεόρασης, Bluetooth 5.0, είσοδο phono για πικάπ, έξοδο υπογούφερ και στη συνέχεια αναλογική και ψηφιακή είσοδο για ανταλλακτικά, η FENRIS χειρίζεται σχεδόν όλες τις πηγές που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε να τους ρίξετε. Το FENRIS αλλάζει επίσης αυτόματα την είσοδο μεταξύ των πηγών που έχετε συνδέσει, επομένως στην καθημερινή χρήση σπάνια χρειάζεται καν να πιάσετε το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Απλώς συνδέστε τις αγαπημένες σας πηγές, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη φανταστική ποιότητα ήχου.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Δεδομένου ότι ο ψηφιακός ενισχυτής στο FENRIS έχει τέσσερα κανάλια, μπορέσαμε να εκχωρήσουμε σε κάθε πρόγραμμα οδήγησης ξεχωριστά κανάλια ενισχυτή. Με αυτόν τον τρόπο, λύνουμε μία από τις κλασικές προκλήσεις των παραδοσιακών ηχείων: διασφαλίζοντας ότι η μετάβαση μεταξύ των πρίμων (οι ψηλοί τόνοι) και του γούφερ (οι βαθύτεροι τόνοι) είναι ομαλή και ακούγεται φυσικός. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εδώ ονομάζεται «ενεργό crossover» και είναι γενικά πολύ πιο ακριβής από ένα κλασικό, «παθητικό» crossover. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Επειδή τόσο ο ενισχυτής όσο και τα προγράμματα οδήγησης σε αυτά τα ηχεία είναι δικής μας σχεδίασης, τα έχουμε βελτιστοποιήσει ώστε να συνεργάζονται τέλεια και ρυθμίσαμε τα πάντα χρησιμοποιώντας προηγμένο DSP. Αυτό που λέμε είναι: οι ειδικευμένοι μηχανικοί μας έχουν περάσει αμέτρητες μέρες προσαρμόζοντας τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι τα ηχεία σας FENRIS έχουν την καλύτερη απόδοση. Θα λέγαμε ότι μπορούν εύκολα να τρέξουν γύρω από τα περισσότερα κλασικά ηχεία που κοστίζουν πολλαπλάσια. Το καλό μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα αυτά τα τεχνικά πράγματα. Απλώς συνδέστε τα και πατήστε το play!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑ
Στο Argon Audio πιστεύουμε ακράδαντα ότι ακούτε και με τα μάτια σας. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε τα FENRIS ώστε να δείχνουν όπως ακούγονται: εντυπωσιακά και ωστόσο κομψά λεπτομερή. Η μπροστινή μάσκα είναι μαγνητικά συνδεδεμένη, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν αποφασίσετε να το βγάλετε για να δείτε τους κομψούς αλουμινένιους διακοσμητικούς δακτυλίους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αντιαισθητικές τρύπες ή ορατές βίδες στο ηχείο σας. Το FENRIS διατίθεται σε τρία όμορφα φινιρίσματα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πρίμα: Μαλακός θόλος 0,75″ με μαγνήτη νεοδυμίου
 • Μπάσο/Μεσαίο: 4″
 • Εύρος συχνοτήτων: 52-22.000 Hz
 • Ενισχυτής κατηγορίας D
 • Ισχύς εξόδου: 2 x 50 watt (γούφερ), 2 x 25 watt (πρίμα)
 • Είσοδοι: TV ARC, οπτική ψηφιακή (υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης έως 24-bit/48 kHz), στερεοφωνική γραμμή εισόδου (L / R RCA),
 • πικάπ (MM), Bluetooth 5.0
 • Προ-έξοδος (π.χ. για Subwoofer)
 • Μπροστινή γρίλια προσαρτημένη μαγνητικά
 • Αυτόματη ενεργοποίηση σε όλες τις εισόδους εκτός από το phono
 • Έλεγχος τόνου: Όχι
 • Περιλαμβάνεται καλώδιο ηχείων (3 μέτρα) και τηλεχειριστήριο. Μακρύτερα καλώδια (6 μέτρα και 10 μέτρα πωλούνται χωριστά)
 • Μέγεθος: 14 x 24 x 22 cm (συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής μάσκας και των ακροδεκτών) (ΠxΥxΒ)
 • Βάρος: 5,5 κιλά (σετ)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5.5 kg
Dimensions 14 × 22 × 24 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας
Μετάβαση στο περιεχόμενο