Το σύστημα ενεργών ηχείων ραφιών Airpulse A80 είναι ένας τέλειος συνδυασμός μοναδικών σχεδιασμένων συμβατικών ηχείων και ψηφιακών συστημάτων XMOS. Υποστηρίζει αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας Hi-Res και έχει λάβει επίσημη πιστοποίηση Hi-Res. Στεγάζονται σε ντουλάπι MDF υψηλής αντοχής πάχους 18 mm με όμορφο φινίρισμα από ξύλο καρυδιάς. Κορυφαίος ήχος σε εξαιρετική αξία Airpulse A80 Hi-Res Active Speaker System Ribbon tweeters & 4,5″ mid-woofer Το σχολαστικά σχεδιασμένο σχήμα κόρνας παράγει κατευθυντικές και βελτιστοποιημένες υψηλές συχνότητες από το ribbon tweeter, έτσι ώστε να απευθύνονται στους ακροατές, ελαχιστοποιώντας το ανεπιθύμητο εφέ από Αντανάκλαση δωματίου Σχεδιασμένο από την αρχή από τον Phil Jones Όλες οι τεχνικές και σχεδιαστικές πτυχές του A80 κατασκευάστηκαν προσωπικά από τον Phil Jones, για να αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα ήχου Ενσωματωμένος ενισχυτής με έξοδο υπογούφερ Το σύστημα διατηρεί μια έξοδο σήματος υπογούφερ σε περίπτωση που χρειάζεται απόδοση χαμηλής συχνότητας με δυνατά μπάσα. Ακούστε ήχο από οποιαδήποτε πηγή με τις πολλαπλές εισόδους της, συμπεριλαμβανομένων AUX, PC, USB, Optical και Bluetooth.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Πιστοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης Tweeter κορδέλας με κορδέλα 4,5 ιντσών κώνου αλουμινίου 30 χιλιοστών πηνίο φωνής mid woofer
  • Ψηφιακός ενισχυτής με επεξεργαστή Xmos / έξοδο υπογούφερ Λειτουργία εισόδου: AUX, PC, USB, Οπτική,
  • Bluetooth 5.0 με AptX INPUT
  • ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ: AUX:450±50mV PC:550±50mV, USB:400±50mFFs
  • ΠΡΟΦΙΛ BLUETOOTH: 500±50mFFs Οπτικό: 400±50mFFs
  • SUB OUT: 1200mV Μέγ
  • ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ: AC 100-240 V /50-60 Hz
  • ΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ-ΘΟΡΥΒΟΥ: L/R:?90dB(A)
  • ΜΕΓΕΘΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ: 140x250x220mm
  • ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 9,3 Kg (20 λίβρες) /ζεύγος

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 9 κιλά
Dimensions 14 × 22 × 25 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας