Το Model 6 είναι ένα κορυφαίο στην κατηγορία  πικάπ που προσφέρει μοναδική ηχητική απόδοση. Η αριστεία της μηχανικής ήχου επιτυγχάνεται με τεχνολογικά προηγμένα νέα υλικά, διατηρώντας παράλληλα την οριστική δεξιοτεχνία για την οποία φημίζονται οι SME.

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μηχανικό πλαίσιο CNC κατασκευασμένο από ένα μοναδικό πολυμερές υλικό ρητίνης υψηλής πυκνότητας που παρέχει υψηλή μάζα, μικρό αποτύπωμα και εξαιρετική απορρόφηση συντονισμού. Το κύριο ρουλεμάν, ο άξονας και οι τροχαλίες μετάδοσης κίνησης είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια με τα ίδια ακριβώς πρότυπα με όλα τα πικάπ SME υψηλής ποιότητας. Μια νέας γενιάς εξαιρετικά εξελιγμένη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ταχύτητας παρέχει λεπτή ρύθμιση της ταχύτητας του βήματος σε ένα ευρύ φάσμα ζώνης.

Το Μοντέλο 6 είναι εξοπλισμένο με μια βελτιωμένη έκδοση του εξαιρετικά αναγνωρισμένου βραχίονα SME M2-9 που είναι εσωτερικά διαβρεγμένο με ένα μοναδικό σύστημα ισορροπίας ενός στοιχείου που τροφοδοτεί φυσίγγια βάρους 5 έως 12 γραμμαρίων και είναι κατάλληλα σχεδιασμένο τόσο για κεφαλές MM όσο και για MC. Το κέλυφος κεφαλής είναι κράμα μαγνησίου για ελαφρότητα και ο έξυπνος σχεδιασμός του παρέχει ακαμψία και επιτρέπει τη διόρθωση του αζιμουθίου.

Αριστεία σχεδιασμού και μηχανικής που έχει δημιουργηθεί από λάτρεις του ήχου για τους λάτρεις του ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το MK2 Synergy είναι ένα πικάπ ακριβείας υψηλής μάζας κατασκευασμένο σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα μηχανικής για υψηλή απόδοση. Το πλαίσιο και το υποσασί είναι κατεργασμένα με CNC από μπιγιέτα αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Το υποσασί αναρτάται σε ένα προηγμένο σύστημα απομόνωσης για τον κύριο έλεγχο συντονισμού και φιλοξενεί το κύριο ρουλεμάν, την πλάκα και τον τόνο. Τέσσερα πλήρως ρυθμιζόμενα πόδια αποσυνδέονται μηχανικά από το κύριο πλαίσιο με απομονωτές που παρέχουν έλεγχο συντονισμού βάσης.

Ο κύριος άξονας είναι 19 mm επεξεργασμένος με ακρίβεια από χάλυβα εργαλείων υψηλής χρωμίωσης, αλεσμένος, εξαιρετικά φινιρισμένος και στηριζόμενος σε σφραγισμένο περίβλημα με ατομικά τοποθετημένα ρουλεμάν από πυροσυσσωματωμένο μπρούτζο γενναιόδωρων αναλογιών που απαιτούνται για ακριβές ρουλεμάν και περιστροφή πλάκας.

Η πιατέλα είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και ζυγίζει πάνω από 4,6 κιλά. Διαβρέχεται εκτενώς με ισουγρό την επάνω επιφάνεια, γυρισμένη με διαμάντι με λεπτή κύλιση για ακουστική απόδοση. Αυτή η μέθοδος φινιρίσματος αναστατώνει μια μυριάδα μικροσκοπικών ινών που συνδέονται με την κάτω πλευρά του δίσκου βινυλίου. Ένας ουσιαστικός σφιγκτήρας δίσκου που λειτουργεί με την αρχή του αντανακλαστικού εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή επαφή της πιατέλας ακόμα και όταν υπάρχει αξιόλογο στημόνι εγγραφής.

Ο κινητήρας Synergy συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα αθόρυβης λειτουργίας και το πικάπ κινείται από έναν προσαρμοσμένο διφασικό σύγχρονο κινητήρα AC που ελέγχεται από μια εξαιρετικά προηγμένη μονάδα ελέγχου ταχύτητας που παρέχει ακριβή ακρίβεια ταχύτητας και σταθερότητα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20 κιλά
Dimensions 37 × 35 × 17,8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας