Το Model 6 Classic είναι ένα κορυφαίο πικάπ στην κατηγορία που προσφέρει μοναδική ηχητική απόδοση και μηχανική αριστεία . Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μηχανικό πλαίσιο CNC κατασκευασμένο από ένα μοναδικό πολυμερές υλικό ρητίνης υψηλής πυκνότητας που παρέχει υψηλή μάζα, μικρό αποτύπωμα και εξαιρετική απορρόφηση συντονισμού. Το κύριο ρουλεμάν, ο άξονας και οι τροχαλίες μετάδοσης κίνησης είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια με τα ίδια ακριβώς πρότυπα με όλα τα πικάπ SME υψηλής ποιότητας.

Μια νέας γενιάς εξαιρετικά εξελιγμένη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ταχύτητας παρέχει λεπτή ρύθμιση της ταχύτητας του βήματος σε ένα ευρύ φάσμα ζώνης. Επεξεργασμένα φινιρίσματα αλουμινίου που τοποθετούνται στα πόδια απομόνωσης ολοκληρώνουν την εμφάνιση του Classic.

Το Model 6 Classic συμπληρώνεται με τον  βραχίονα M2-9R με εκτεταμένα χαρακτηριστικά, όπως ρύθμιση κατακόρυφης παρακολούθησης με τροχό αντίχειρα, βάρη ισορροπίας βολφραμίου, αποσπώμενο κέλυφος κεφαλής διπλού πείρου με ρύθμιση αζιμουθίου. Το βάρος ισορροπίας του κράματος βολφραμίου επιτρέπει τη μέγιστη μετατόπιση του κέντρου βάρους για την εξισορρόπηση μεγαλύτερης γκάμα κασετών έως 38 γραμμάρια και με κεφαλή απευθείας βύσματος έως 46 γραμμάρια.

Αριστεία σχεδιασμού και μηχανικής που έχει δημιουργηθεί από λάτρεις του ήχου για τους λάτρεις του ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Πλάτος: 420
  • Βάθος: 320
  • Ύψος: 128
  • Διάμετρος πιατέλας: 300
  • Άξονας σε βραχίονα: 215,4
  • Καθαρό βάρος: 9,1 κιλά
  • Πλάτος μονάδας ελέγχου ταχύτητας: 220
  • Βάθος: 200
  • Ύψος: 85
  • Καθαρό βάρος: 2,05 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 9 κιλά
Dimensions 42 × 32 × 12,8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας