RB330 τονικό βραχίονα – Σχεδιασμένο με χρήση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας 3D CAD & CAM, το νέο RB330 είναι το αποκορύφωμα πάνω από 35 χρόνων σχεδιακής εμπειρίας τονικού βραχίονα. Διαθέτοντας ένα ολοκαίνουργιο περίβλημα ρουλεμάν και τον πιο πρόσφατο σωλήνα βραχίονα που έχει σχεδιαστεί με έξυπνη ανακατανομή της μάζας διασφαλίζει ότι αυτός ο βραχίονας θα εμφανίζει λιγότερα σημεία πιθανού συντονισμού. Η εξαιρετική σταθερότητα με κίνηση σχεδόν χωρίς τριβές από τα νέα συγκροτήματα ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας εγγυάται τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών από το βινύλιο σας από ποτέ.

Διαθέτει νέο συγκρότημα πόλωσης, επανασχεδιασμένο πιο άκαμπτο κάθετο περίβλημα ρουλεμάν, ενσωματωμένο
Κλιπ βραχίονα και βελτιωμένο περίβλημα ελατηρίου με πιο ευανάγνωστους αριθμούς.
Rega, νέο καλώδιο phono χαμηλής χωρητικότητας με βύσματα Neutrik,
Βελτιωμένη χαμηλότερη τριβή, οριζόντια και κάθετα ρουλεμάν ακριβείας
Νέος σχεδιασμός 100 γραμμάρια ήπιο βάρος ισορροπίας χάλυβα.

Πλίνθος – Ακρυλικό υψηλής στιλπνότητας, πολυστρωματική πλίνθος, πιο άκαμπτη και πολύ βελτιωμένη εμφάνιση, εργονομικά τοποθετημένος διακόπτης ισχύος. Διατίθενται τρία φινιρίσματα πλίνθων γυαλιστερό μαύρο, άσπρο και κόκκινο.

Διπλοί νάρθηκες – Βελτιωμένο πάχος 3 χιλιοστών φαινολικό κάτω νάρθηκας και νέο επιμεταλλωμένο φαινολικό επάνω στήριγμα.

Περίβλημα ρουλεμάν – Επανασχεδιασμένο κεντρικό ρουλεμάν από ορείχαλκο, βελτιωμένη εφαρμογή και κατασκευή που μειώνει την πίεση στο ίδιο το ρουλεμάν.

Δευτερεύουσα πιατέλα – Επανασχεδιασμένη δευτερεύουσα πιατέλα, βελτιωμένη ακρίβεια και βελτιωμένη ακαμψία.

Πιατέλα – Νέο γυαλί float «Optiwhite» γυαλισμένο χείλος 12 mm – Βελτιωμένη ακρίβεια στην κατασκευή και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Επανασχεδιασμένο πόδι – Νέο βελτιωμένο πόδι για αύξηση της σταθερότητας και μείωση της μεταφοράς κραδασμών.

Κινητήρας 24 V – Βελτιωμένος νέος έλεγχος κινητήρα PCB με ενσωμάτωση για την προσθήκη Neo PSU για ηλεκτρονική αλλαγή ταχύτητας και βελτιωμένο προηγμένο αντικραδασμικό κύκλωμα (πωλείται χωριστά).

Δίσκος καλύμματος κινητήρα με ενσωματωμένη ψύξη.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η Rega έχει πρωτοπορήσει στη χρήση ελαφρών άκαμπτων πλίνθων. Η έξυπνη χρήση ελαφρού πυρήνα σωματιδίων με εξαιρετικά άκαμπτο δέρμα φαινολικής ρητίνης έγινε τα θεμέλια του υψηλού επιπέδου απόδοσης που επιτεύχθηκε από την εμβληματική πλέον γνήσια σειρά Planar. Το νέο Planar 3 απογειώνει αυτή τη σχεδιαστική φιλοσοφία. Μια ελαφριά ακρυλική πολυστρωματική βάση που ενισχύθηκε χρησιμοποιώντας ένα νέο βελτιωμένο σύστημα διπλού σιδερώματος τοποθετημένο ειδικά όπου απαιτείται αυξημένη ακαμψία (μεταξύ της στερέωσης του βραχίονα και του κύριου ρουλεμάν πλήμνης) το οποίο σχηματίζει ένα δομικά σταθερό συγκρότημα “δοκών καταπόνησης”. Αυτός ο άκαμπτος σχεδιασμός πλίνθου αποτρέπει την απορρόφηση ενέργειας και τον ανεπιθύμητο συντονισμό, που θα προσθέσει αφύσικες παραμορφώσεις στη μουσική. Επίσης, η βαρύτερη μάζα μπορεί να μεταφέρει περισσότερη ανεπιθύμητη ενέργεια, όπως θόρυβο κινητήρα ή ρουλεμάν απευθείας στο περιστρεφόμενο δίσκο. Η χρήση τιράντες αντί για το πλήρες δέρμα επιτρέπει τη φαινολική ρητίνη διπλού πάχους σε αυτές τις βασικές περιοχές, ενώ παρέχει περαιτέρω μείωση βάρους στην πλίνθο, η οποία αντιμετωπίζει άμεσα το ζήτημα της απορρόφησης μάζας και της ανεπιθύμητης μετάδοσης ενέργειας. Χειροποίητος συναρμολογημένος τονικός βραχίονας RB330.
Μοτέρ χαμηλού θορύβου 24v / 12mm float glass platter.
Ελαφρύ διπλό στήριγμα πλίνθο.
Κύριο ρουλεμάν ακριβείας.
Εργοστασιακά τοποθετημένο φυσίγγιο Elys2 MM  (προαιρετικό).
Συμβατό με το ηλεκτρονικό κουτί αλλαγής ταχύτητας και τροφοδοσίας TT-PSU (προαιρετικό).
Διαστάσεις (καπάκι κλειστό) Υ 11,7 x Π 44,7 x Β 36 cm
Βάρος 6 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 36 × 44,7 × 11,7 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας