Το νέο Planar 2 αναπτύχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με το Planar 3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Διαθέτει τον ολοκαίνουργιο τονωτικό βραχίονα RB220 που είναι γεμάτος με πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά. Ένας νέος κινητήρας 24v, χαμηλού θορύβου, ακρυλική πολυστρωματική βάση, πρόσφατα σχεδιασμένο κεντρικό ρουλεμάν κ.λπ. πολύ περισσότερο. Κάθε χαρακτηριστικό αυτού του καινοτόμου νέου πικάπ έχει σχεδιαστεί για να εξάγει τη μέγιστη ποσότητα πληροφοριών και λεπτομέρειας από τη συλλογή βινυλίων σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Επανασχεδιασμένα πόδια – Νέα βελτιωμένη διάταξη ποδιών για αύξηση της σταθερότητας και μείωση της μεταφοράς κραδασμών.
  • Κασέτα άνθρακα – παρέχεται ως βασικός εξοπλισμός σε όλα τα Planar 2 για απλή ευκολία με το plug and play.
  • Δίσκος καλύμματος κινητήρα – με ενσωματωμένη ψύξη.
  • Προαιρετικά προστατευτικά καπακιού / πλίνθου – παρέχονται για την αποφυγή σημαδιών στην πλίνθο και τη διατήρηση της καλύτερης
  • εμφάνισης.
  • Οδηγίες – Εύκολο στη χρήση, πολύγλωσσος οδηγός γρήγορης εκκίνησης για εύκολη ρύθμιση.
  • Συσκευασία – Νέα βελτιωμένη συσκευασία.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4,2 κιλά
Dimensions 36 × 44,7 × 11,7 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας