Το Lenco LS-10 είναι ένα σύγχρονο πικάπ με δύο ενσωματωμένα ηχεία. Απολαύστε το αγαπημένο σας βινύλιο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξεχάστε τις περίπλοκες μουσικές εγκαταστάσεις, γιατί το Lenco LS-10 ζωντανεύει αβίαστα τους δίσκους σας. Όποια μουσική κι αν ακούτε, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε από 33 σε 45 rpm . Για περισσότερη ένταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξωτερικά ηχεία μέσω της σύνδεσης RCA στο πίσω μέρος του πικάπ. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε δωμάτιο γεμίζει με μουσική. Το πικάπ διαθέτει επίσης έξοδο ακουστικών , ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να την ακούει κανείς άλλος.

Αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα σκόνης
Φυσικά θέλετε το πικάπ σας να διαρκεί πολύ. Για να διασφαλίσετε ότι η συσκευή αναπαραγωγής δεν γεμίζει σκόνη, η Lenco LS-10 διαθέτει αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα σκόνης. Αυτό διατηρεί το πικάπ να μοιάζει σαν καινούργιο.

Ενσωματωμένος στερεοφωνικός προενισχυτής
Θέλετε να ακούσετε τη μουσική σας με πολλή ένταση; Αυτό φαίνεται ωραίο. Επειδή αυτό το πικάπ έχει ενσωματωμένο στερεοφωνικό προενισχυτή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστό προενισχυτή και μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή αναπαραγωγής απευθείας στο στερεοφωνικό σας σετ.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 2 ταχύτητες 33 rpm και 45 rpm
  • Στερεοφωνική κεραμική κασέτα
  • Κίνηση ιμάντα
  • Ημιαυτόματος
  • 2 ενσωματωμένα ηχεία
  • Περίβλημα MDF Αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα σκόνης
  • Περιλαμβάνει: Αντάπτορας εναλλασσόμενου ρεύματος πολλαπλών βυσμάτων CE-UK
  • Συνδέσεις: Έξοδος ακουστικών 3,5 mm, έξοδος RCA
  • • Διαστάσεις (Μ / Π / Υ): 327 x 315 x 102mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2,5 κιλά
Dimensions 32,7 × 31,5 × 10,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας