Το Lenco L-30 είναι ένα πικάπ που κάνει τους αγαπημένους σας δίσκους να ακούγονται φανταστικά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του και η σύγχρονη τεχνολογία κάνουν αυτό το πικάπ τέλειο για όλους τους λάτρεις της μουσικής. Το Lenco L-30 διατίθεται σε 2 παραλλαγές: μαύρο και ξύλο.

Θέλετε να παίξετε τους αγαπημένους σας ήχους από το παρελθόν στα παιδιά σας; Το Lenco L-30 παράγει έναν εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας και τα παιδιά σας θα εκπλαγούν. Το πικάπ είναι τόσο εύκολο στη χρήση, που μπορείτε να τους αφήσετε να παίξουν έναν δίσκο μόνοι τους. Το Lenco L-30 είναι εξοπλισμένο με κασέτα κινούμενου μαγνήτη (MMC), αυτόματη στάση, κίνηση με ιμάντα και ενσωματωμένο προενισχυτή. Μπορείτε να παίξετε δίσκους σε δύο ταχύτητες: 33 RPM και 45 RPM. Ένα αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα προστατεύει το περιστρεφόμενο δίσκο από τη σκόνη.

Όσο περνούν τα χρόνια οι δίσκοι σας γίνονται παλιοί και εύθραυστοι. Για να αποτρέψετε την οριστική απώλεια της αγαπημένης σας μουσικής, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε την αγαπημένη σας συλλογή βινυλίων χρησιμοποιώντας το Lenco L-30. Συνδέστε το πικάπ στον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB και μετατρέψτε εύκολα το βινύλιο σας σε ψηφιακό αρχείο ήχου.

Όπου κι αν πάτε, θα έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ & USB
• Διάμετρος πλατώ 30 cm
• Έξοδος USB για σύνδεση απ’ ευθείας στον υπολογιστή για
ψηφιοποίηση δίσκων
• 2 ταχύτητες περιστροφής 33 & 45 RPM (Revolutions Per Minute)
• Κίνηση από ιμάντα
• Ενσωματωμένος προενισχυτής
• Μαγνητική κινούμενη κεφαλή (MMC)
• Συνδέσεις: Έξοδος RCA, θύρα USB
• Auto stop στο τέλος του δίσκου
• Αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα κατά της σκόνης
• Διαστάσεις (Μ / Π / Υ): 412 x 323 x 112 mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3,28 κιλά
Dimensions 41,2 × 32,3 × 11,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας