Το Classic Phono TT-10 είναι ένα όμορφο και κομψό πικάπ με πραγματική ρετρό εμφάνιση. Το πικάπ είναι συσκευασμένο σε μια εύχρηστη καφέ θήκη κάτω των 2,5 κιλών, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε. Με το TT-10 έχετε πάντα την αγαπημένη σας μουσική στο χέρι.

Το πικάπ είναι μια φιλική προς το χρήστη συσκευή χωρίς κουδούνια και σφυρίχτρες. Χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία, μπορείτε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική σε υψηλή ποιότητα. Πάρτε τη βαλίτσα σε γενέθλια ή επανασύνδεση και καταπλήξτε τους πάντες με αμέτρητες παλιές και νέες επιτυχίες. Ρωτήστε εκ των προτέρων εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας θα φέρουν επίσης τον αγαπημένο τους δίσκο και θα είναι ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Το Classic Phono TT-10 διαθέτει κεραμικό στερεοφωνικό φυσίγγιο με βελόνα. Μπορείτε να παίξετε τους δίσκους σας σε 3 ταχύτητες: 33 RPM, 45 RPM και 78 RPM. Το πικάπ διαθέτει κίνηση με ιμάντα, 2 ενσωματωμένα ηχεία, είσοδο AUX, RCA και είσοδο γραμμής για εξωτερικά ηχεία ή άλλο εξοπλισμό.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ & ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
• 3 ταχύτητες περιστροφής 33, 45 & 78 RPM
• Κίνηση από ιμάντα
• 2 ενσωματωμένα ηχεία 2 x 2 Watt
• Κεραμική κεφαλή
• Auto stop στο τέλος του δίσκου
• Σασί από MDF επενδυμένο με υψηλής ποιότητας δερματίνη
• Συνδέσεις: Θύρα ακουστικών 3.5mm, έξοδος RCA, AUX in
• Διαστάσεις (Μ / Π / Υ): 350 x 110 x 255 mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2.38 κιλά
Dimensions 35 × 11 × 25.5 cm