Το Performance DC είναι ένα πλήρες πακέτο σχεδιασμένο για να προσφέρει την εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας σε εκείνους τους φιλόδοξους λάτρεις της μουσικής που είναι πρόθυμοι να χειριστούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ρύθμισης του βραχίονα και της κασέτας και που απλώς αναζητούν το καλύτερο στην αναπαραγωγή μουσικής. Οι εξαιρετικές ιδιότητες παρακολούθησης και ο υπερακριβής συγχρονισμός ταχύτητας εξασφαλίζουν την απόλυτη ακουστική απόλαυση, ανεξάρτητα από το πακέτο απόδοσης DC της επιλογής σας.

Το Performance DC είναι ένα πλήρες πακέτο σχεδιασμένο για να προσφέρει την εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας σε εκείνους τους φιλόδοξους λάτρεις της μουσικής που είναι πρόθυμοι να χειριστούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ρύθμισης του βραχίονα και της κασέτας και που απλώς αναζητούν το καλύτερο στην αναπαραγωγή μουσικής.

Μια βελτιωμένη έκδοση του Performance DC με ξύλινο πλαίσιο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο συντονισμού.
Ένας πρόσφατα αναπτυγμένος κινητήρας συνεχούς ρεύματος με ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας και επίπεδη κίνηση με ιμάντα, σε συνδυασμό με μια πλάκα POM πάχους 40 mm που στηρίζεται σε κεραμικό μαγνητικό ρουλεμάν Clearaudio (CMB), παρέχουν βέλτιστες συνθήκες για τη σωστή δειγματοληψία του αυλακιού εγγραφής.

Η κομψή και απλή εμφάνιση του Performance DC με τις καθαρές γραμμές του ταιριάζει με την εξαιρετική απόδοση ήχου του. Για τους λάτρεις των κασετών μας με κινούμενο μαγνήτη (MM), προσφέρουμε και τις δύο εκδόσεις του Performance DC (με/χωρίς ξύλινο πλαίσιο) ως πακέτο με το φυσίγγιο CLARIFY TONEARM και VIRTUOSO V2. Για όσους προτιμούν ένα φυσίγγιο κινούμενου πηνίου (MC), και πάλι και οι δύο εκδόσεις προσφέρονται ως πακέτο, με τον τονωτικό βραχίονα SATISFY KARDAN ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και την εξαιρετική κασέτα TALISMANN V2 GOLD. Η τρίτη και απόλυτη επιλογή, που προσφέρεται και στις δύο εκδόσεις, είναι ο απαράμιλλος συνδυασμός του βραβευμένου εφαπτομενικού μας βραχίονα TT5 και του φυσιγγίου mc essence.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες παρακολούθησης και ο υπερακριβής συγχρονισμός ταχύτητας εξασφαλίζουν την απόλυτη ακουστική απόλαυση, ανεξάρτητα από το πακέτο απόδοσης DC της επιλογής σας. Συνδυάστε το δικό σας Performance DC.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σώμα βελτιστοποιημένο για συντονισμό, σασί από ξύλο υψηλής συμπίεσης σε κατασκευή σάντουιτς ενσωματωμένο ανάμεσα σε δύο πλάκες αλουμινίου.
 • Άνετη αλλαγή ταχύτητας, 33 ⅓ rpm, 45 rpm, 78 rpm (προαιρετικά)
 • Αποσυνδεδεμένος κινητήρας συνεχούς ρεύματος με απόσβεση συντονισμού, μονάδα τροφοδοσίας με επίπεδο ιμάντα και τροφοδοτικό που έχει σχεδιαστεί για παγκόσμια χρήση με όλα τα δίκτυα και τις συχνότητες ισχύος.
 • Κόψιμο και γυαλισμένο κεραμικό άξονα σε πυροσυσσωματωμένο μπρούτζινο δακτύλιο, κεραμικό μαγνητικό ρουλεμάν Clearaudio (CMB)
 • Συνθετικό υλικό, επιφάνεια φρεζαρισμένη με CNC ακριβείας, Επιφανειακή φρεζαρισμένη με CNC ακριβείας, 1,1 ίντσες / πάχος 40 mm
  0,05 %
 • Μέγιστη. Κατανάλωση: 3,3 Watt
 • Κατανάλωση σε λειτουργία: 1,6 Watt
 • Λειτουργία αναμονής: < 0,5 Watt
 • Λειτουργία απενεργοποίησης: 0,0 Watt
 • Περίπου 11,0 κιλά
 • Περίπου 16,54 x 12,99 x 4,92 (χωρίς τονικό βραχίονα)
 • Περίπου 420 x 330 x 125 (χωρίς τονικό βραχίονα)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 11 κιλά
Dimensions 42 × 33 × 12,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας