Μέσα σε ένα μηχανικό πλαίσιο ακριβείας που αποτελείται από ένα σάντουιτς από αλουμίνιο και αλεξίσφαιρο ξύλο panzerholz, 100.000 μικροσκοπικές μεταλλικές μπάλες εξαλείφουν κάθε πιθανότητα επιβλαβών συντονισμών. Κρυμμένος κάτω από μια πλάκα πάχους 40 χιλιοστών από POM με απόσβεση συντονισμού είναι ένας πολύ αθόρυβος αποσυνδεδεμένος κινητήρας DC με υψηλή ροπή. Με τον οπτικό έλεγχο ταχύτητας (OSC) της Clearaudio και το κεραμικό μαγνητικό ρουλεμάν (CMB), το Ovation επιτυγχάνει εξαιρετική σταθερότητα ταχύτητας και επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα στο τάξη. Το ηχητικό περιοδικό «The Absolute Sound» αναγνώρισε τις ανώτερες ιδιότητες του Ovation και το ανακήρυξε ως «Πικάπ της Χρονιάς».

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Σώμα βελτιστοποιημένο με συντονισμό, αλεξίσφαιρο ξύλινο πλαίσιο σε κατασκευή σάντουιτς ενσωματωμένο ανάμεσα σε δύο πλάκες αλουμινίου
 • ΕΥΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: Ηλεκτρονική αλλαγή ταχύτητας
  33 ⅓, 45 και 78 σ.α.λ
 • ΜΟΝΑΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: Κινητήρας DC υψηλής ροπής αποκλειστικά για την Clearaudio. Optical Spped Control (OSC) σε πραγματικό χρόνο μέσω αισθητήρα υπερύθρων Αποσυνδεδεμένος κινητήρας DC στο πλαίσιο. συσκευή απόσβεσης συντονισμού. κίνηση με επίπεδη ζώνη
 • ΡΟΥΜΕΝΑ: Κόψτε και γυαλίστε κεραμικό άξονα σε πυροσυσσωματωμένο μπρούτζινο δακτύλιο, πατενταρισμένο κεραμικό μαγνητικό ρουλεμάν Clearaudio (CMB)
 • ΠΙΑΤΑ: Συνθετικό υλικό, φρεζάρισμα ακριβείας CNC, πάχος 40mm / 1,57 ίντσες
  Υποπιάτα αλουμινίου
 • ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ):± 0,03 %
 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Μέγ. Κατανάλωση: 8,6 Watt
  Κατανάλωση σε λειτουργία: 2,5 Watt
  Λειτουργία αναμονής: 2,5 Watt
  Λειτουργία απενεργοποίησης: 0,0 Watt
 • ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: Περίπου. 13,5 κιλά
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π/Υ/Υ σε mm): Περίπου. 420 x 350 x 135 (χωρίς τονικό βραχίονα)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 13,5 κιλά
Dimensions 42 × 35 × 13,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας