ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ
Το TT-3 είναι ένα καλοφτιαγμένο πικάπ αν υπήρξε ποτέ. Είναι ένα απλό σχέδιο επίτηδες: έχουμε επικεντρωθεί μόνο σε αυτό που κάνει τη διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Αυτό σημαίνει ότι το pick-up Ortofon, η πλίνθος, η πιατέλα – είναι όλα ποιοτικά εξαρτήματα που συνήθως θα βρείτε μόνο σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Προχωρήσαμε επίσης και το κάναμε επίσης πραγματικό look. Παρακαλώ.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ
Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μειώσουμε το κόστος παραγωγής στο TT-3, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη ποιότητα ήχου για τα χρήματά σας. Ωστόσο, βρήκαμε χώρο για μερικά έξυπνα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ 33 και 45 σ.α.λ., στρέφοντας απλώς ένα κουμπί. Εάν θέλετε μερικά έξτρα, έχουμε μια σειρά από αξεσουάρ για να προσαρμόσετε και να μαστροπέψετε το TT-3 σας. Το TT-3 έρχεται προ-τοποθετημένο με ένα MM-pic-up, επομένως μπορεί να χρειαστείτε έναν ενισχυτή RIAA για να το συνδέσετε στο στερεοφωνικό σας. Ευτυχώς, φτιάχνουμε ένα πραγματικά υπέροχο:
PHONO1 – RIAA (MM) PRE-AMP

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΥΛΙΟΥ
Ναι, ο παππούς σου μάλλον αναφέρεται στις παλιές εποχές με λίγο υπερβολικό ενθουσιασμό. Αλλά αν υπάρχει κάτι που έκανε η γενιά του, αυτό είναι η επιλογή των φυσικών μέσων. CD, κασέτες, παράξενα torrented αρχείο MP3 με έναν τύπο να στεγνώνει τα μαλλιά του στο βάθος – όλα ήρθαν κι έφυγαν – το βινύλιο έμεινε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει μια γοητεία στους γελοία μεγάλους δίσκους, τη λεπτομερή τοποθέτηση της βελόνας και την έλλειψη μιας τεχνητής νοημοσύνης που να ανακατεύει τη μουσική σας με όλες τις γνώσεις, που απλά δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού σήμερα. Η επένδυση σε ένα πικάπ σημαίνει πραγματικά επένδυση στις μουσικές σας εμπειρίες.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ταχύτητες: 33/45 σ.α.λ
  • Παραλαβή: Κινούμενος Μαγνήτης (Ortofon OM5e)
  • Πλάκα: Αλουμίνιο
  • Πλίνθος: MDF
  • Τόνος βραχίονας 8,6″ από αλουμίνιο
  • Αποτελεσματική μάζα βραχίονα: 21,7 γραμμάρια
  • Περιλαμβάνει τροφοδοτικό (1,5 m) και καλώδιο RCA (1,5 m)
  • Βάρος: 6,4 kg
  • Μέγεθος: 42,0 x 12,1 x 35,4 cm (ΠxΥxΒ)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6.4 kg
Dimensions 42 × 35.4 × 12.1 cm
Μετάβαση στο περιεχόμενο