ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Βασιζόμενοι στο πολύ επιτυχημένο πικάπ μας TT-3, διατηρήσαμε βασικά όλα όσα κάνουν αυτό το πικάπ υπέροχο και βελτιώσαμε όλα τα άλλα στο επόμενο επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, στο TT-4, έχετε μια πιο παχιά, πιο στιβαρή βάση, μια πιο βαριά πιατέλα και βελτιωμένα πόδια αποσύνδεσης. Όλα αυτά λειτουργούν παράλληλα για να παρέχουν μια καλύτερη βάση για τα αρχεία σας. που σημαίνει ότι έχετε μικρότερη παραμόρφωση που προκαλείται από κραδασμούς και πιο καθαρό, φυσικό ήχο.

 

ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ένας τονοειδής βραχίονας πρέπει να είναι και πολύ ελαφρύς, αλλά και εξαιρετικά άκαμπτος ταυτόχρονα. Δεδομένου ότι οι ίνες άνθρακα έχουν υψηλές βαθμολογίες και στις δύο κατηγορίες, είναι σχεδόν ένα τέλειο υλικό για τα όπλα και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά σε ένα πικάπ Argon Audio. Για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, τοποθετήσαμε επίσης ένα ακόμα καλύτερο pick up από τη δανική Ortofon στο τέλος του βραχίονα. Το 2M Red είναι εδώ και καιρό το MM-pic-up που πρέπει να νικήσει στην τιμή του και πιστεύουμε ότι ακούγεται φανταστικό και στο δικό μας TT-4.

Το TT-4 διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή phono (MM) πολύ υψηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι το TT-4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας με όλους τους ενισχυτές και τα ενεργά ηχεία – δεν χρειάζεται εξωτερική ενίσχυση phono. Έχουμε ακόμη σχεδιάσει προσαρμοσμένα την ενσωματωμένη ενίσχυση ώστε να ακούγεται πολύ καλύτερα από οτιδήποτε διαθέσιμο σε αυτήν την τιμή, χρησιμοποιώντας μόνο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Και μην ανησυχείτε: όταν ο ενισχυτής phono είναι απενεργοποιημένος, δεν έχει καμία επίδραση στη διαδρομή του σήματος.

(ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ)
ATS – ΑΝΙΣΟΤΡΟΠΙΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ Στρέψης
Γεια – μην φύγεις! Αυτό το υλικό ATS ακούγεται τεχνικό, αλλά υποσχόμαστε ότι είναι λογικό. Κατά την κατασκευή του νέου τονωτικού βραχίονα από ανθρακονήματα, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν κάποιες δυσάρεστες εσωτερικές αντηχήσεις και παραμορφώσεις του βραχίονα που επηρέασαν αρνητικά την απόδοση της γραφίδας κατά την παρακολούθηση του αυλακιού. Τα καλά νέα είναι ότι το λύσαμε! Βασικά, το κόλπο είναι το εξής: κάνουμε ένα πολύ μικρό, ακριβές άνοιγμα κατά μήκος της κάτω πλευράς του βραχίονα. Αυτή η κοπή δεν επηρεάζει το βάρος ή την ακαμψία του βραχίονα, αλλά εξαλείφει τους συντονισμούς που προκαλούνται από στρέψη (κάμψη/καμπύλωση), που κανονικά θα προκαλούσε ανεπιθύμητο θόρυβο και παραμόρφωση που θα ταξίδευαν μέχρι τα ηχεία σας. Το αποτέλεσμα: έχετε τον πιο καθαρό και καθαρό ήχο που έχετε ακούσει ποτέ από ένα πικάπ σε αυτό το εύρος τιμών.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ταχύτητες: 33/45 σ.α.λ. (Ηλεκτρονικά Ρυθμιζόμενη)
 • Παραλαβή: Κινούμενος Μαγνήτης (Ortofon 2M Red)
 • Πλάκα: Αλουμίνιο
 • Πλίνθος: MDF
 • Βάρος πιατέλας: 1,4 kg
 • Διακύμανση ταχύτητας περιστροφής: ±2%
 • Wow And Flutter: 0,2%
 • Ενσωματωμένος ενισχυτής RIAA (μπορεί να απενεργοποιηθεί)
 • Τονικό βραχίονα 8,8″ από ανθρακονήματα/αλουμίνιο
 • Αποτελεσματική μάζα βραχίονα: 21,7 g
 • Περιλαμβάνει τροφοδοτικό (1,5 m) και καλώδιο RCA (1,5 m)
 • Βάρος: 7,2 kg
 • Μέγεθος: 42,0 x 14,2 x 35,5 cm (ΠxΥxΒ)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7.2 kg
Dimensions 42 × 35.5 × 14.2 cm