Το Uniti Core αντιπροσωπεύει την ουσία της ψηφιακής μουσικής. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα που θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε ολόκληρη τη συλλογή CD σας, να αποθηκεύσετε έως και 100.000 κομμάτια, να σερβίρετε αρχεία σε συσκευές αναπαραγωγής Uniti all-in-one ή άλλες συσκευές ροής Naim και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για όλη τη μουσική σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Uniti Core ως αυτόνομη ψηφιακή πηγή – απλά συνδέστε το σε έναν ψηφιοαναλογικό μετατροπέα ή έναν ενισχυτή με ψηφιακές εισόδους και ελέγξτε την αναπαραγωγή μέσω της εφαρμογής Naim. Το Uniti Core είναι μια απλή, χωρίς συμβιβασμούς λύση για την αντιγραφή, αποθήκευση, καταλογογράφηση και αναπαραγωγή ολόκληρης της μουσικής σας συλλογής.

Κάτω από το δέρμα του Uniti Core
Το συμπαγές, αλλά ισχυρό Uniti Core είναι ο τέλειος κόμβος για την ψηφιακή μουσική σας συλλογή. Κάθε στοιχείο αυτού του αποκλειστικού διακομιστή μουσικής – από το προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα, τη βελτιωμένη μηχανή αντιγραφής και το γραμμικό τροφοδοτικό μέχρι το αλουμινένιο περίβλημα χαμηλών κραδασμών – έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερή, αξιόπιστη απόδοση και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου. Η προηγμένη τεχνολογία Ethernet σημαίνει ότι το Uniti Core απλά δεν λυγίζει υπό πίεση, επιτρέποντας στις συσκευές αναπαραγωγής UPnP™ στο δίκτυο ή σε ένα συνδεδεμένο DAC να αποδίδουν τα μέγιστα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις και βάρος:
  • 95 mm x 214 mm x 265 mm (Υ x Π x Β)
  • 7 kg
  • Συνδεσιμότητα:
  • 2 x υποδοχή USB τύπου A (εμπρός και πίσω)
  • Έξοδοι ήχου – 1 x BNC S/PDIF

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 265 × 214 × 95 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας