Το Denon DNP-2000NE βασίζεται στην δικτυακή πλατφόρμα HEOS, όπως όλα τα μοντέλα της Εταιρείας, που επιτρέπει την λήψη ροών σχεδόν από όλες τις υπηρεσίες, την αναπαραγωγή τοπικών αρχείων αλλά και την δημιουργία multiroom συστήματος.

Η πλατφόρμα HEOS εκτός από Wi-Fi/Εthernet διαθέτει επίσης Bluetooth (in/out) και AirPlay 2. Υπάρχει USΒ στην πρόσοψη για την αναπαραγωγή μουσικής από μέσα αποθήκευσης αλλά και USB-B για σύνδεση με υπολογιστή.

Όσοι θέλουν να συνδέσουν το DNP-2000NE με τηλεόρασή υπάρχει υποδοχή HDMI με eARC. Οπότε με ένα HDMI καλώδιο συνδέετε τις δύο συσκευές και έτσι ο ήχος ελέγχεται είτε από το remote της TV είτε από το αντίστοιχο του DNP-2000NE.

Η συσκευή διαθέτει τον προηγμένο επεξεργαστή Ultra AL32 που αναβαθμίζει το ψηφιακό ηχητικό σήμα έως τα 384KHz/32 bit, το DAC της ESS (ΕS9018Κ2Μ) και ρολόι Master Clock για ακρίβεια συγχρονισμού. Για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων τα αναλογικά κυκλώματα είναι απομονωμένα από τα ψηφιακά. Επιπλέον το DNP-2000NE είναι εφοδιασμένο με ενισχυτή ακουστικών με ξεχωριστό ρυθμιστικό έντασης (volume). Έχει δύο κεραίες Bluetooth και Wi-Fi, ενώ παρέχει τόσο μεταβλητή όσο και σταθερή (fixed) έξοδο σε ανεξάρτητα μεταξύ τους RCA. Έχει μόνο ψηφιακές εισόδους, δύο οπτικές και μια ομοαξονική

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Υψηλής-ποιότητας ήχος από ψηφιακές πηγές και πηγές
  • Streaming. Ultra AL32 Processing . Απόκριση συχνότητας
  • DSD: 2 Hz–50 kHz (-3dB) PCM(44.1 kHz): 2 Hz–20 kHz
  • Harmonic Distortion DSD: 0.0006% PCM: 0.0008% (24 bit)
  • S/N DSD: 120dB PCM: 118dB
  • Dynamic Range DSD: 112dB PCM: 118dB
  • Συνδέστε το απ’ ευθείας στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI
  • ARC: Χρώματα: Black, Silver, Graphite

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 10 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας