Το N200 αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο στις συνεχώς διευρυνόμενες προσφορές διακομιστή μουσικής / streamers από την Aurender. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής απόδοσης ήχου, του μοναδικού σετ χαρακτηριστικών και της τιμής πώλησης καθιστούν το N200 ένα πολύ επιθυμητό μοντέλο στη σειρά Aurender.

Το N200 είναι ένα ακόμη άλμα στην απόδοση ήχου που θα περίμενε κανείς από ένα νέο μοντέλο της Aurender. Ενημερωμένο και βελτιωμένο χάρη στον ολοκαίνουργιο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel χαμηλής κατανάλωσης, το γραμμικό τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου και την αυξημένη μνήμη συστήματος προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στα ψηφιακά αρχεία και τις ροές σας. Ένα όμορφο επεξεργασμένο πλαίσιο αλουμινίου με έγχρωμη οθόνη LCD 6,9″ προσδίδει στο N200 την εμφάνιση ενός μίνι N20.

Περιλαμβάνονται επίσης όλες οι καινοτομίες της Aurender που περιμένατε, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίας γενιάς ψηφιακών εξόδων Audio Class 2.0 USB και Coaxial, απομονωμένης θύρας ethernet gigabit 2X και τροφοδοσίας αδιάλειπτης ισχύος (UPS) που βασίζεται σε υπερπυκνωτές. Επεκτείναμε επίσης τις επιλογές για τη χωρητικότητα εσωτερικής αποθήκευσης της μουσικής βιβλιοθήκης παρέχοντας δύο διπλούς δίσκους HDD/SSD προσβάσιμους από το χρήστη που επιτρέπουν στον χρήστη τον τύπο μονάδας και τη χωρητικότητα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Και, εάν κάνετε ροή 100%, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μονάδες δίσκου.

Όλοι οι διακομιστές μουσικής Aurender ελέγχονται από την αποκλειστική μας εφαρμογή, Aurender Conductor, η οποία υποστηρίζεται σε iPad, iPhone, τηλέφωνο Android και tablet.

Το N200, όπως ισχύει για όλα τα μοντέλα της Aurender, επωφελείται από το ότι είναι μια ολοκληρωμένη σχεδίαση, πράγμα που σημαίνει ότι όλη η απαραίτητη τεχνολογία που απαιτείται για την εξυπηρέτηση αρχείων ή τη ροή μουσικής ενσωματώνεται σε ένα στοιχείο ήχου. Αυτή η προσέγγιση παρέχει υψηλό επίπεδο σταθερότητας, αξιοπιστίας και προβλεψιμότητας λειτουργίας που έχει ως αποτέλεσμα ανώτερη ποιότητα ήχου και εμπειρία χρήστη.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καινοτόμος Τεχνολογία
Ο ψηφιακός διακομιστής / streamer μουσικής N200 ενσωματώνει τεχνολογία που προέρχεται από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας μας. Για παράδειγμα, η μονάδα αποθήκευσης κρυφής μνήμης NVMe 240 GB στερεάς κατάστασης για αναπαραγωγή εξαλείφει τον λανθάνοντα χρόνο και την πιθανότητα εγκατάλειψης που συχνά σχετίζονται με τη χρήση συσκευών αποθήκευσης IT όπως μονάδες NAS και USB για αναπαραγωγή μουσικής. Και η αποκλειστική έξοδος ψηφιακού ήχου USB υψηλής απόδοσης Audio 2.0 ή το SPDIF Coax διαθέτει κύκλωμα ισχύος εξαιρετικά χαμηλού θορύβου για να παρέχει μια παρθένα ψηφιακή ροή στο συνδεδεμένο DAC. Το N200 επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία “trickle down” των πολύ πιο ακριβών μοντέλων μας, με αποτέλεσμα και τα δύο να προσφέρουν ηχητική απόδοση που διαψεύδει το κόστος τους.

Αποθήκευση, ο τρόπος σου
Πολλοί καταναλωτές σήμερα χρησιμοποιούν αποκλειστικά υπηρεσίες ροής. Για αυτούς τους χρήστες, δεν απαιτείται εσωτερικός σκληρός δίσκος, ωστόσο το N200 διαθέτει έναν δίσκο πίσω πίνακα που μπορεί να φιλοξενήσει διπλούς σκληρούς δίσκους 2,5″ ή SSD. Οποιαδήποτε μονάδα δίσκου είναι εγκατεστημένη από τον χρήστη κατά την αγορά, οποιαδήποτε στιγμή στη συνέχεια ή ποτέ.

Θύρα Gigabit Ethernet LAN για συνδεσιμότητα δικτύου
Για συνδεσιμότητα δικτύου, ροή, αναβαθμίσεις και μεταφορές αρχείων, το N200 διαθέτει μια θύρα Gigabit Ethernet μαζί με δύο θύρες δεδομένων USB 2.0 για την αντιγραφή αρχείων από έναν σκληρό δίσκο USB ή μια μονάδα αντίχειρα USB.

Αντιγραφή περιεχομένου
Η φόρτωση μουσικής στο Aurender σας είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο απλές μεθόδους ανάλογα με το πού βρίσκεται η ψηφιακή μουσική βιβλιοθήκη σας – απευθείας από μια συσκευή αποθήκευσης USB ή μέσω δικτύου από ένα NAS.

Η εφαρμογή Aurender Conductor αναλαμβάνει τον έλεγχο της μουσικής σας
Η εφαρμογή Aurender Conductor μετατρέπει το iPad, το τηλέφωνο Android ή το tablet σας σε μια εξαιρετικά ευέλικτη διεπαφή χρήστη για τους διακομιστές μουσικής Aurender κάνοντας εύκολη τη διαχείριση, την προβολή, την αναπαραγωγή και τη ροή συλλογών μουσικής υψηλής ανάλυσης. Όλες οι άδειες, οι συμπεριφορές και οι λειτουργίες του διακομιστή μουσικής / Streamer της Aurender είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του μενού Ρυθμίσεις της εφαρμογής Aurender ConductorApp.
Στην εφαρμογή Aurender είναι ενσωματωμένες οι υπηρεσίες ροής χωρίς απώλειες Tidal και Qobuz (απαιτείται συνδρομή). Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ροής, ο Aurender χειρίζεται το περιεχόμενο ροής με τον ίδιο τρόπο όπως τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα εσωτερικά, έτσι όλες οι λειτουργίες και οι λειτουργίες είναι ίδιες με οποιαδήποτε βιβλιοθήκη. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να συνδυάσετε περιεχόμενο ροής στη βιβλιοθήκη των αρχείων σας, κάνοντας όλο το περιεχόμενο να φαίνεται ως ένα και το αυτό.

MQA Core Decoder (προαιρετική αγορά εντός εφαρμογής)
Η προαιρετική αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή MQA Core της Aurender δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλωθεί πρώτα η αναπαραγωγή αρχείων MQA μέσω ενός DAC που δεν είναι πιστοποιημένο με MQA στα 88,2 kHz ή 96 kHz. Η αναβάθμιση Core Decode μπορεί επίσης να παραδώσει το πρώτο ξεδίπλωμα σε DAC πιστοποιημένα με MQA που το απαιτούν, ώστε το DAC να μπορεί να εκτελέσει την τελική απόδοση.

Υποστήριξη USB HDD και NAS (Network- Attached Storage).
Η καλύτερη απόδοση εμφανίζεται όταν η μουσική αποθηκεύεται στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του Aurender. Ωστόσο, η πλατφόρμα Aurender είναι επίσης ικανή να ενσωματώνει απρόσκοπτα περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε NAS ή εξωτερικό σκληρό δίσκο USB. (Σε αυτήν την περίπτωση, η πλοήγηση στο αποθηκευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται από την προβολή φακέλου)

Ροή δικτύου με μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης (SSD) Αναπαραγωγή προσωρινής αποθήκευσης
Αφού επιλεγεί ένα τραγούδι ή άλμπουμ από την εφαρμογή Aurender Conductor, αυτή η συγκεκριμένη μουσική αποθηκεύεται προσωρινά στον NVMe SSD 240 GB από την εσωτερική μονάδα δίσκου και το N200 θα αναπαράγει στη συνέχεια απευθείας

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ​Οθόνη μπροστινού πίνακα 6,9” 1280 x 480 IPS Έγχρωμη LCD
 • CPU Intel Low Power Quad-Core
 • Μνήμη συστήματος 8 GB
 • SSD για σύστημα και προσωρινή μνήμη 240 GB NVMe
 • Κύριο ρολόι ​Βασισμένο TCXO Ρολόι μείωσης τρεμούλιασης ακριβείας
 • Αποθηκευτικός χώρος (προαιρετικά εγκατεστημένος από τον χρήστη) 2,5” HDD ή SSD x 1 ή 2 (μέγιστο ύψος 15 mm)
 • Θύρες I/O ​2 x USB 3.0 (πίσω)
 • Θύρες ψηφιακών εξόδων ήχου USB Audio Class 2.0 x 1 και SPDIF Coaxial x 1
 • Έξοδος ήχου SPDIF (COAX) PCM έως 24 bit / 192 kHz
 • Έξοδος ήχου USB
 • 32-bit / 384 kHz, 1-bit, 2,8 MHz (DSD64); 1-bit, 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256), 22,4 MHz (DSD512)
 • Συμβατές μορφές DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE
 • Gigabit Ethernet Double-Isolated x 1
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
 • Πλήρως Γραμμικό (35W x 2)
 • UPS
 • Ναι (βασισμένο σε Super Capacitor)
 • Λογισμικό χρήστη
 • Εφαρμογή Aurender Conductor για iPad, iPhone, τηλέφωνο Android και tablet
 • Υλικό
 • Επεξεργασμένο σασί αλουμινίου
 • Διαστάσεις & Βάρος
 • 13 x 3,8 x 14 ίντσες, 19,8 λίβρες. 330 x 96 x 355 χλστ., 9,0 κιλά
 • Κατανάλωση ενέργειας
 • Αναπαραγωγή (25W), Μέγιστη (40W), Αναμονή (3,5W)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 9 κιλά
Dimensions 33 × 35,5 × 9,6 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας