Το audiolab 6000N Play είναι μια ασύρματη συσκευή αναπαραγωγής ροής ήχου και είναι το πιο πρόσφατο μέλος της αναγνωρισμένης σειράς εξαρτημάτων audiolab 6000. Με την τεχνολογία DTS Play-Fi®, η μουσική μπορεί να μεταδοθεί μέσω του ασύρματου δικτύου σας σε μορφή υψηλής ανάλυσης και μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε ένα σύστημα πολλαπλών δωματίων εάν απαιτείται. Μπορείτε να κάνετε ροή από οποιαδήποτε πηγή στο ασύρματο δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων τηλεφώνων, tablet ή υπολογιστών καθώς και από μια μονάδα NAS.
Τεχνολογία
Το 6000N Play είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε ασύρματη ροή υψηλής απόδοσης σε οποιοδήποτε οικιακό ηχοσύστημα
Το 6000N Play συνδυάζει την ευελιξία της ασύρματης πλατφόρμας ήχου DTS Play-Fi με την ηχητική τεχνογνωσία του audiolab για να προσφέρει μια εξαιρετική λύση ροής Wi-Fi που είναι απλή στη ρύθμιση και τη χρήση. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν ροή από οποιαδήποτε πηγή στο ασύρματο δίκτυό τους – smartphone, tablet και υπολογιστές, καθώς και μονάδες NAS και διακομιστές μουσικής – χρησιμοποιώντας το Wi-Fi διπλής ζώνης και διπλής κεραίας του 6000N Play. Συνδέεται επίσης ασύρματα με άλλες συσκευές εξοπλισμένες με Play-Fi, επιτρέποντας μια πλήρως συγχρονισμένη ρύθμιση πολλών δωματίων.

Τεχνολογία
Παροχή πρόσβασης σε πληθώρα διαδικτυακών υπηρεσιών μουσικής: Spotify, Tidal, HDtracks, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Napster, TuneIn, iHeartRadio και SiriusXM, για να αναφέρουμε μερικές. Οι χρήστες μπορεί να επιλέξουν να περιηγηθούν σε έναν ραδιοφωνικό οδηγό που περιλαμβάνει χιλιάδες σταθμούς και podcast ή να μεταδώσουν ροή από έναν οικιακό διακομιστή πολυμέσων με συμβατότητα DLNA. Το 6000N Play διαθέτει δυνατότητα ήχου υψηλής ανάλυσης, ικανό να λαμβάνει δεδομένα ανάλυσης έως και 24-bit/192 kHz μέσω Wi-Fi – πολύ μεγαλύτερη από την ποιότητα του CD – χωρίς διακωδικοποίηση ή μείωση δειγματοληψίας.

Τεχνολογία
Το 6000N Play ενσωματώνει έναν υψηλής ποιότητας DAC (Digital-to-Analogue Converter), που χρησιμοποιεί το ίδιο τσιπ ES9018 Sabre32 Reference που βρίσκεται στον εξαιρετικά αναγνωρισμένο ενσωματωμένο ενισχυτή audiolab 6000A. Η αρχιτεκτονική HyperStream 32-bit της τεχνολογίας ESS και το Time Domain Jitter Eliminator, σε συνδυασμό με το κύκλωμα του audiolab, προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο και υψηλό δυναμικό εύρος. Ο σχεδιασμός του κυκλώματος εμπνέεται επίσης από τη μεταφορά CD 6000CDT του audiolab, ενσωματώνοντας το ίδιο απομονωμένο τροφοδοτικό με έναν σπειροειδή μετασχηματιστή υψηλής απόδοσης για βέλτιστη καθαρότητα σήματος.

Η συμπερίληψη μιας βαθμίδας DAC διασφαλίζει ότι το 6000N Play μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε ηχοσύστημα – απλώς συνδέστε τις αναλογικές εξόδους RCA σε έναν κανονικό ενισχυτή ή ένα ζευγάρι ενεργών ηχείων. Εναλλακτικά, πάρτε μια ψηφιακή τροφοδοσία (οπτική ή ομοαξονική) απευθείας σε ένα εξωτερικό DAC ή έναν ενισχυτή με ψηφιακές εισόδους, όπως το audiolab’s 6000A. Φυσικά, το 6000A είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για το 6000N Play. Όταν αυτά τα δύο εξαρτήματα είναι ψηφιακά ζευγαρωμένα, χρησιμοποιείται ένα οπτικό ή ομοαξονικό καλώδιο για τη μεταφορά του σήματος ήχου, ενώ ένα παρεχόμενο καλώδιο ελέγχου USB επιτρέπει τον έλεγχο της έντασης ήχου 6000A μέσω της εφαρμογής Play-Fi.

Τεχνολογία
Άμεση ροή
Το 6000N Play διαμορφώνεται και λειτουργεί μέσω της εφαρμογής Play-Fi, που είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα και tablet iOS, Android και Kindle Fire, καθώς και για έξυπνα ρολόγια Apple και Android και υπολογιστές Windows. Μπορεί επίσης να μεταδώσει απευθείας από το Spotify μέσω Spotify Connect και είναι συμβατό με DLNA και UPnP. Υπάρχουν ελάχιστα χειριστήρια στο ίδιο το εξάρτημα – μόνο το κουμπί αναμονής και ένα σετ έξι προκαθορισμένων κουμπιών. Αυτές οι προεπιλογές λειτουργούν ακριβώς όπως αυτές σε δέκτη DAB ή FM. απλά επιλέξτε έναν διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ή μια λίστα αναπαραγωγής από μια συμβατή υπηρεσία ροής και αποθηκεύστε τα ως προεπιλογή για γρήγορη πρόσβαση – δεν απαιτείται εφαρμογή.

Αυτή η λειτουργική απλότητα, σε συνδυασμό με την ευελιξία του Play-Fi, είναι το κλειδί για την ελκυστικότητα του 6000N Play. Για ορισμένους, είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταδίδουν μουσική από εταιρείες όπως το Spotify, το Tidal και το Deezer, με όλες τις πρόσθετες λειτουργίες του Play-Fi, συμπεριλαμβανομένου του ήχου πολλών δωματίων. Για άλλους, είναι απλώς ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσουν ραδιόφωνο στο σύστημα hifi τους, με την τεράστια ποικιλία σταθμών που διατίθενται μέσω του Διαδικτύου.

Τεχνολογία
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΡΟΗΣ
Το DTS Play-Fi είναι premium ασύρματος ήχος για ολόκληρο το σπίτι, τώρα διαθέσιμος από το μεγαλύτερο οικοσύστημα επωνυμιών στον κόσμο. Μεταδώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με εκπληκτική ποιότητα ήχου, από κάθε συσκευή που έχετε.

Όλα τα προϊόντα DTS Play-Fi είναι άψογα διαλειτουργικά, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο ηχείο για κάθε δωμάτιο και να ξέρετε ότι όλα μαζί θα κάνουν όμορφη μουσική.

Τεχνολογία
Ολόκληρος ο οικιακός ήχος, εύκολος:
Το DTS Play-Fi στέλνει ήχο από κινητές συσκευές σε ηχεία σε όλο το σπίτι χρησιμοποιώντας αποκλειστική τεχνολογία ροής, συγχρονισμού και ελέγχου ταυτότητας.

Τεχνολογία
Επιτέλους ελευθερία επιλογής
Κάθε μεμονωμένο προϊόν DTS Play-Fi λειτουργεί τέλεια με όλα τα υπόλοιπα, ανεξαρτήτως επωνυμίας, ώστε να έχετε μια τεράστια γκάμα επιλογών για να προσαρμόσετε το σπίτι σας και μια απλή, κομψή εμπειρία ακρόασης.

Το DTS Play-Fi προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία προϊόντων ήχου για το σπίτι σας, από συμπαγή ηχεία με μπαταρίες έως ισχυρές μπάρες ήχου, κατασκευασμένες από τις πιο αξιόπιστες μάρκες ήχου στην επιχείρηση. Δεν πρέπει πλέον να διακυβεύετε το στυλ ή το γούστο σας για να αποκτήσετε μια λύση ασύρματου ήχου υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ψηφιακό Τμήμα:
 • Επίπεδο ψηφιακής εξόδου 500 +/- 50mVpp
 • Αντίσταση εξόδου 75Ω
 • Μέγιστη ανάλυση 192kHz/24bit
 • Ψηφιακή έξοδος 1 x ομοαξονική, 1 x οπτική
 • Μεταβλητή τάση εξόδου 0 – 2,1V
 • DAC ES9018K2M
 • Απόκριση συχνότητας +/-0,5dB(20Hz-20kHz,αναφ.1kHz)
 • Ολική αρμονική παραμόρφωση (THD) <0,003% (1kHz @0dBFS, BW=20-20kHz)
 • Λόγος σήματος προς θόρυβο (S/N) >115 dB (σταθμισμένο με A)
 • Κατανάλωση ρεύματος σε αναμονή <0,5W
 • Απαιτήσεις (ανάλογα με την περιοχή) 220V—240V~50/60Hz
 • 100V—120V~50/60Hz
 • Διαστάσεις (ΜxΥxΠ) 445 x 80 x 330mm. συμπεριλαμβανομένων των ποδιών, των ακροδεκτών και των χειριστηρίων
 • Καθαρό Βάρος 4,9 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4,9 κιλά
Dimensions 44,5 × 33 × 8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας