Το SOLO είναι ένας εύχρηστος streamer δικτύου που έχει κατασκευαστεί με εξαρτήματα audiophile. Αναβαθμίστε οποιονδήποτε ενισχυτή ή ενεργό ηχείο σε μια πραγματική πηγή ροής.

Αναλογικές, Οπτικές και Ομοαξονικές έξοδοι
ESS Sabre ES9018 DAC και Burr Brown Opamps
8 ξεχωριστά τροφοδοτικά εσωτερικά
Υποστηρίζει έως και 24-bit/192 kHz

AUDIOPHILE MUSIC STREAMER ΜΕ CHROMECAST, AIRPLAY 2, SPOTIFY CONNECT & ROON READY
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
Έχουμε γεμίσει το SOLO με δυνατότητες, ώστε να μην χρειαστείτε ποτέ άλλο streamer. Ωραίο, σωστά; Με το SOLO έχετε AirPlay2, Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth και Roon Ready. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το SOLO με νέες δυνατότητες επίσης, οπότε αν προκύψει κάτι νέο και συναρπαστικό, θα το προσθέσουμε σίγουρα σε μελλοντική ενημέρωση – εντελώς δωρεάν φυσικά. Με αναλογικές, οπτικές και ομοαξονικές εξόδους, η σύνδεση SOLO με οτιδήποτε πρέπει να είναι εύκολη.

ΗΧΟΦΙΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ
Σχεδιάζοντας το SOLO, φροντίσαμε να φτιάξουμε ένα προϊόν που θα έκανε τους ακουστικόφιλους ευτυχισμένους, αλλά σε μια τιμή όπου όλοι μπορούν να διασκεδάσουν. Με αναλογία σήματος προς θόρυβο πάνω από 120 dBA, έλεγχο έντασης 64 bit και εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας όπου πραγματικά κάνουν τη διαφορά (αλλά όχι εκεί που δεν κάνουν), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε κάθε λεπτομέρεια του αγαπημένου σας ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. Το να έχετε ξεχωριστά τροφοδοτικά χαμηλού θορύβου με φιλτράρισμα δύο σταδίων (ενεργητικό/παθητικό) μπορεί να ακούγεται σαν τζάμπο, αλλά ακούστε το SOLO και υποσχόμαστε ότι μπορείτε να ακούσετε τη διαφορά.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ROCK
Η δημιουργία ενός προϊόντος χωρίς σύνδεση Ethernet είναι μια τολμηρή κίνηση. Για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα αποχωρήσετε, έχουμε σχεδιάσει την ασύρματη σύνδεση σε SOLO με ισχυρό AC Wi-Fi διπλής ζώνης χρησιμοποιώντας κεραίες διαφοροποίησης. Δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή χωρίς απώλειες 24 bit/192 kHz μέσω Wi-Fi, εάν το δικό σας δίκτυο ανταποκρίνεται στην εργασία. Οι εσωτερικές κεραίες Wi-Fi έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε η περιοχή με τα αναλογικά κυκλώματα να είναι εντελώς ραδιονεκρή, ενώ ταυτόχρονα να καλύπτει 360 μοίρες γύρω από το προϊόν.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διπλή ζώνη Wi-Fi 802.11 ac (2,4 GHz / 5 GHz) με διαφοροποίηση κεραίας (2 τεμ.)
 • AirPlay 2, ενσωματωμένο Chromecast, Spotify Connect και Bluetooth 5.0 συμπεριλαμβανομένου. AAC
 • Λειτουργικότητα πολλαπλών δωματίων μέσω AirPlay 2 και Chromecast
 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και αυτόματη εναλλαγή μεταξύ πηγών ήχου
 • Μέγιστη ανάλυση: 24-bit / 192 kHz μέσω Roon. 24-bit / 96 kHz μέσω Chromecast. 16-bit / 44,1 kHz μέσω AirPlay 2
 • Επεξεργαστής ροής: CPU Dual Core ARM Cortex A7
 • Επεξεργαστής ήχου: ARM Cortex M33
 • Υποστηρίζει DLNA
 • Συνδέσεις: Ψηφιακή έξοδος ήχου (οπτική / ομοαξονική), αναλογική έξοδος ήχου (L/R RCA)
 • Διαστάσεις: 14,7 x 3,6 x 15,0 cm (ΠxΥxΒ)
 • Βάρος: 0,6 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0.6 kg
Dimensions 14.7 × 15 × 3.6 cm