Το UX1 είναι ταυτόχρονα συσκευή αναπαραγωγής δικτύου, DAC, CD player, PC/MAC player μέσω της ασύγχρονης εισόδου USB-B X-MOS και ψηφιακός δέκτης DAB/DAB+ και FM.
Όποιο και αν είναι το μέσο της αγαπημένης σας μουσικής – υπολογιστής υπολογιστή ή MAC, smartphone, tablet, σκληρός δίσκος δικτύου, δίσκος NAS ή CD, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από ένα πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας ήχου.
Το “Unlimited” ήταν η σχεδιαστική μας φιλοσοφία για την παγκόσμια πηγή μας. Οι μηχανικοί μας έχουν ενσωματώσει τις καλύτερες τεχνολογίες με τη μοναδική προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται έχουν ως αποτέλεσμα ηρεμιστική ακρόαση χωρίς επιθετικότητα απόλυτης καθαρότητας.
Το στάδιο εξόδου ήχου καθώς και το τμήμα αποκωδικοποίησης έχουν φροντιστεί ιδιαίτερα. Η μετατροπή σήματος υποστηρίζεται από τον μετατροπέα AK4490 της AKM.

Το AK4490 αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς high-end DAC 32-bit που βασίζονται στην αρχιτεκτονική VELVET SOUND της AKM, η οποία έχει υιοθετηθεί ευρέως από καθιερωμένες εταιρείες ήχου high-end. Αυτή η τεχνολογία επιτυγχάνει ποιοτική ηχητική λεπτομέρεια χάρη στην αρχιτεκτονική χαμηλής παραμόρφωσης, εκτός από την επεξεργασία ψηφιακού φίλτρου ανάλυσης 32 bit.
Το AK4490 υποστηρίζει έως και 768 kHz PCM και 11,2 MHz DSD (Direct Stream Digital), κατάλληλο για αναπαραγωγή πηγών ήχου υψηλής ανάλυσης. Πέντε ψηφιακά φίλτρα είναι ενσωματωμένα στο DAC, βελτιστοποιώντας έτσι την αναπαραγωγή του ήχου.
Το AK4490EQ είναι κατάλληλο για τη μετατροπή πηγών ήχου υψηλής ανάλυσης που το UX1 κατέχει τέλεια.

Σε συνδυασμό με τη σκηνή ήχου μας, αυτό το DAC χαμηλής παραμόρφωσης (-112dB με βάση την αναλογία σήματος προς θόρυβο άνω των 120dB) θα δεκαπλασιάσει την ακουστική σας απόλαυση!

Το τμήμα του προγράμματος αναπαραγωγής δικτύου του UX1 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε υπηρεσίες ροής (Spotify, Qobuz, κ.λπ.), πολλές χιλιάδες τοπικούς, εθνικούς και παγκόσμιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναπαραγωγή της βιβλιοθήκης ντίσκο σας που είναι αποθηκευμένη τοπικά στον υπολογιστή ή τη μονάδα δίσκου δικτύου σας. Συμβατό με Airplay και DLNA.
Ο έλεγχος του προγράμματος αναπαραγωγής δικτύου σας μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής ADVANCE PLAYSTREAM που μπορείτε να κατεβάσετε από το AppStore και το Google Play.

 

Το UX1 διαθέτει ένα CD player που ενσωματώνει την τελευταία γενιά σερβο Tamul εξασφαλίζοντας σταθερή και ποιοτική αναπαραγωγή των CD σας. Η λύση που χρησιμοποιείται συνδυάζει έναν επεξεργαστή 16-bit και έναν DSP 24-bit. Υποστηρίζει αναπαραγωγή CD, CD-R/RW, CD-DA (MP3/WMA).

Η παγκόσμια πηγή μας είναι επίσης εξοπλισμένη με είσοδο USB-B X-MOS για άμεση σύνδεση με τον υπολογιστή ή τον υπολογιστή MAC σας. Αυτή η “υψηλής ταχύτητας” ασύγχρονη είσοδος 32 bit / 8 πυρήνων επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των τύπων αρχείων έως και DSD.

Το UX1 λειτουργεί ως DAC, είναι εξοπλισμένο με 3 οπτικές εισόδους και 2 ομοαξονικές εισόδους.
Επιπλέον, η συσκευή μας διαθέτει αναλογικές στερεοφωνικές εξόδους ισορροπημένης (υποδοχές XLR) και μη ισορροπημένης (υποδοχές RCA), καθώς και δύο οπτικές και ομοαξονικές ψηφιακές εξόδους.

Ο UX1 ενσωματώνει μια θύρα BDD (Bluetooth Direct Digital) για τη σύνδεση του ψηφιακού δέκτη Bluetooth X-FTB 01. Αυτός ο δέκτης ενσωματώνει APTX που διασφαλίζει την ποιότητα CD σε όλες τις πηγές σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΣΤΑΘΜΗ ΕΞΟΔΟΥ Μη ισορροπημένη 2 βολτ
 • ΣΤΑΘΜΗ ΕΞΟΔΟΥ ισορροπημένη 4 βολτ
 • ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (+/-3dB) 20Hz – 45 kHz
 • ΠΑΡΑΜΌΡΦΩΣΗ < 0,005%
 • ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΕΞΌΔΟΥ 10KΩ
 • ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ > 110dB
 • S/N RATIO > 110dB
 • DAC ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΧΟΣ 32bit-768kHz AK4490
 • ΨΗΦΙΑΚΌΣ ΉΧΟΣ PCM TRANSCELVER AK4118
 • USB AUDIO / DSD XMOS XU208-256
 • ΕΙΣΟΔΟΣ AC 115 ή 230V
 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ MAX Max 30W
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Υ. 130 x Μ. 230 x Π. 310
 • ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ / ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ 3,8 kg / 5,4 kg
 • Συμβατότητα δικτύου Wi-Fi 2.4G: 802.11b/g/n
 • Εύρος συχνοτήτων πομπού Wi-Fi: 2412 – 2472MHz (ζώνη ISM 2,4GHz, ΗΠΑ 11 κανάλια, Ευρώπη και άλλες χώρες 13 κανάλια)
 • Ισχύς πομπού Wi-Fi: <20dBm (EIRP)
 • Διαμόρφωση Wi-Fi: DQPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 21 κιλά
Dimensions 43 × 47,6 × 21 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας