Ο σύνδεσμος GO είναι ο σύνδεσμος που λείπει από την ακουστική σας εμπειρία.

Πρώτον, θα επιτρέψει στα ενσύρματα ακουστικά και ακουστικά να συνδέονται με ψηφιακές συσκευές που δεν έχουν έξοδο ακουστικών 3,5 mm.

Δεύτερον, ακόμα κι αν η συσκευή σας διαθέτει υποδοχή ακουστικών, ο σύνδεσμος GO προσφέρει μια μεγάλη αναβάθμιση ήχου. Αυτό συμβαίνει επειδή το εξελιγμένο DAC (μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό μετατροπέα) και τα κυκλώματα ενισχυτή ακουστικών είναι ανώτερα από την τεχνολογία ήχου που περιέχεται σε έξυπνες συσκευές και υπολογιστές.

Προχωρήστε με τον σύνδεσμο GO.

Ευέλικτος φίλος
Στο ένα άκρο του συνδέσμου GO υπάρχει μια υποδοχή USB-C και στο άλλο είναι το κύκλωμα DAC και ενισχυτής ακουστικών, και τα δύο τοποθετημένα σε στιβαρά αλλά ελαφριά περιβλήματα από κράμα μαγνησίου.

Ενδιάμεσα υπάρχει ένα εύκαμπτο καλώδιο μήκους 6 cm – αυτό βοηθά στην πρακτικότητα, επιτρέποντας στο τμήμα DAC/ενισχυτή να έχει γωνία προς τον ακροατή και μειώνοντας την πίεση στη θύρα USB στην οποία είναι συνδεδεμένη η σύνδεση GO.

Το εισιτήριο του DAC
Στο επίκεντρο του συνδέσμου GO βρίσκεται ένα τσιπ DAC υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης από τη σειρά Sabre HiFi της ESS Technology – το ES9219MQ/Q – που επωφελείται από την αρχιτεκτονική 32-bit HyperStream III.

Αυτό συνδυάζεται με τις τεχνολογίες Quad DAC+ και Time Domain Jitter Eliminator, καθώς και το αποκλειστικό μας κύκλωμα ρολογιού που χρησιμοποιεί έναν εξειδικευμένο ταλαντωτή κρυστάλλου, για να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση, εξαιρετική ευκρίνεια και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος.

Χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που εφαρμόζονται σπάνια, όπως ρυθμιζόμενο αναλογικό κέρδος με DRE (Dynamic Range Enhancement) καθώς και τεχνολογίες για την ελαχιστοποίηση του THD (Total Harmonic Distortion) και της αλληλεπίδρασης είναι δυνατές λόγω των προηγμένων προδιαγραφών του τσιπ DAC.

Είναι επίσης δυνατή η επιλογή μεταξύ μιας επιλογής ψηφιακών φίλτρων μέσω λογισμικού με δυνατότητα λήψης.

GO Link from iFi audio – Το dongle ακουστικών που σας συνδέει με τη μουσική σας
Κάντε το twist
Το καλώδιο που συνδέει και τα δύο τμήματα μεταξύ τους χρησιμοποιεί επάργυρους χάλκινους αγωγούς με ξεχωριστή μόνωση πολυμερούς σε διαμόρφωση «συνεστραμμένου ζεύγους».

Αυτή η περιστροφική συστροφή βοηθά στη βελτιστοποίηση της επαγωγής και της χωρητικότητας και επίσης βοηθά στην απόρριψη θορύβου. Ο ήχος του συνδέσμου GO δεν επηρεάζεται από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που λαμβάνονται από κοντινές ηλεκτρικές πηγές.

Χωρίς παραμόρφωση σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να χορέψετε χωρίς ενόχληση.

Κινηθείτε με τη μουσική
Σε αντίθεση με άλλα dongles ακουστικών, η σύνδεση GO δεν βασίζεται στα χειριστήρια έντασης ήχου που βασίζονται σε λογισμικό σε συνδεδεμένες ψηφιακές συσκευές. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάλυση ήχου.

Αντίθετα, η προσαρμογή της έντασης του ήχου στη συνδεδεμένη συσκευή ελέγχει το επίπεδο έντασης στο DAC του συνδέσμου GO και όχι στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή. Αυτός ο έλεγχος έντασης ήχου που βασίζεται σε υλικό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που βοηθά στην παροχή της ανώτερης ηχητικής απόδοσης του συνδέσμου GO.

Hi-res σε λαμπρό χρώμα
Τα διαπιστευτήρια ήχου υψηλής ανάλυσης του συνδέσμου GO είναι άκρως εντυπωσιακά δεδομένου του μικρού μεγέθους και της τιμής του.

PCM σε 32-bit/384kHz
DSD έως 11,2 MHz (DSD256)
MQA
Ένα LED αλλάζει χρώμα για να υποδείξει την εισερχόμενη μορφή ήχου – PCM, DSD ή MQA – και τον ρυθμό δειγματοληψίας PCM/DSD.

Παράδεισος ακουστικών
Ο ενισχυτής ακουστικών του συνδέσμου GO τροφοδοτεί μια επιχρυσωμένη υποδοχή 3,5 mm, ενσωματώνοντας τη διαμόρφωση S-Balanced για τη μείωση του θορύβου και της παρεμβολής.

Παρέχει ισχύ εξόδου 70 mW σε 32 ohms και μέγιστη τάση εξόδου 2,05 V σε 600 ohms. Αυτό του δίνει αρκετή ώθηση για να οδηγεί το είδος των ακουστικών και ακουστικών που είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν με τη σύνδεση GO και ξεπερνά εύκολα τις εξόδους ακουστικών που είναι ενσωματωμένες σε έξυπνες συσκευές και υπολογιστές.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Είσοδος USB-C
 • Μορφοποιεί DSD 256 / 11,3 MHz
 • PCM 384 kHz
 • MQA
 • DAC Bit-Perfect DSD & DXD DAC από την ESS
 • Ακουστικά 3,5 χλστ
 • Ισχύς εξόδου ≥1,5V/70MW @ 320; 2V/14mW @ 3000
 • Αντίσταση εξόδου <0,40
 • SNR ≥125dBA (2,05V)
 • DNR ≥122dB(A) @ OdBFS
 • THD+N ≤00,004% (1,27V @ 32)
 • Απόκριση συχνότητας 10-80kHz(-0,5dB)
 • Κατανάλωση ρεύματος Χωρίς σήμα ~0,2W
 • Μέγιστο σήμα ~1W
 • Διαστάσεις 135 x 12,6 x 7,6 mm (5,3″ x 0,5″ x 0,3″)
 • Μήκος καλωδίου 60 mm (2,8″)
 • Καθαρό βάρος 11g (0,4oz)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας