Ξεκινώντας το 2012, ο Τύπος και το κοινό αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τον πολυβραβευμένο ψηφιακό-αναλογικό μετατροπέα/προενισχυτή/ενισχυτή ακουστικών DragonFly USB της AudioQuest ως το σπάνιο προϊόν ήχου που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των σκληροπυρηνικών ακουόφιλων και των mainstream μουσικόφιλων. Το DragonFly συνδέεται στη θύρα USB ενός υπολογιστή για να παρακάμψει τα υποβαθμισμένα κυκλώματα ήχου του υπολογιστή και να παρέχει καθαρότερο, καθαρότερο και πιο φυσικό ήχο σε ακουστικά, ηχεία και πλήρη συστήματα ήχου. Μικρό, προσιτό, εύκολο στη χρήση και αξιοσημείωτα αποτελεσματικό, το DragonFly ανακηρύχθηκε από το Stereophile “Computer Audio Component of the Year” το 2012 και “Budget Component of the Year” το 2012, από το Tone Audio “Digital Product of the Year” το 2012, από το Computer Audiophile “Computer Audiophile Product of the Year” το 2012, από το AudioStream “Greatest Bits” και από το What Hi-Fi? “Product of the Year” το 2014. Ίσως το πιο αξιομνημόνευτο είναι ότι ο John Darko του DigitalAudioReview.net είπε: “Το προϊόν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά: “Ένα DAC με τις επιδόσεις του DragonFly στην τιμή του DragonFly είναι τόσο σπάνιο όσο και τα σκατά από άλογο που λικνίζεται”. Δεν θα μπορούσαμε να το πούμε καλύτερα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • USB Stick-Sized Digital-to-Analog Converter
  • Plays all music files: MP3 to high-res
  • Compatible with Apple and Windows PCs, as well as iOS and Android mobile devices (requires Apple Camera Adapter or Made for Android/OTG adaptor)
  • Drives headphones directly
  • Fixed output feeds preamp or AV receiver
  • Asynchronous transfer ensures digital timing integrity
  • High output (2.1 volts) drives almost all headphones, including power-hungry models
  • 32-bit ESS 9016 DAC with minimum-phase filter
  • Bit-perfect digital volume control

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά
Dimensions 19 × 62 × 12 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας