Μεταδώστε τον ήχο της τηλεόρασής σας στα ασύρματα ακουστικά Bluetooth.
Προσθέτει έναν πομπό ήχου Bluetooth σε υπάρχοντα εξοπλισμό (π.χ. τηλεόραση, ηχοσύστημα, υπολογιστής, φορητός υπολογιστής)
Μεταδίδει ήχο από μια τηλεόραση, για παράδειγμα, στα ακουστικά Bluetooth σας.
Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία σύζευξης.
Παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Plug & Play, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.
Ιδανικό για ηλικιωμένους και άτομα με προβλήματα ακοής
Ακούστε ξανά καθαρά την τηλεόραση. (όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ακουστικά Bluetooth)
Το BoomBoom 50 σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε Bluetooth για να μεταδώσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας στα ακουστικά Bluetooth σας! Έτσι, τώρα μπορείτε επίσης να κάνετε ροή ήχου από εξοπλισμό ήχου-βίντεο που δεν διαθέτει Bluetooth (π.χ. τηλεόραση) στα ακουστικά Bluetooth σας! Απολαύστε ένα πρόγραμμα ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση χωρίς να επιβαρύνετε κάποιον ή ακούστε όλα όσα λέγονται στην τηλεόραση σε τέλεια ποιότητα.

Επιπλέον, το BoomBoom 50 παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και επομένως είναι ιδανικό για να ακούτε τον ήχο του ηχοσυστήματος σας ασύρματα μέσω των ακουστικών σας.

Το BoomBoom 50 είναι επίσης εύκολο στη ρύθμιση. Απλώς συνδέστε το προϊόν στη σύνδεση USB της τηλεόρασής σας (αυτό παρέχει την ισχύ του) και, στη συνέχεια, για να ενεργοποιήσετε τη μετάδοση ήχου, συνδέστε το στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο.

Χρειάζεται να συνδέσετε το BoomBoom 50 στην τηλεόρασή σας μόνο μία φορά. Μετά από αυτό, η απευθείας αντιστοίχιση των ακουστικών Bluetooth με το BoomBoom 50 είναι πολύ απλή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία σύζευξης.

Την επόμενη φορά, εάν δεν θέλετε να ακούσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας μέσω των ακουστικών σας, δεν θα χρειαστεί να αποσυνδέσετε κανένα καλώδιο από το προϊόν. (Εάν είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση μέσω εξόδου ήχου)

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Υποστηριζόμενα προφίλ Bluetooth A2DP
 • Έκδοση Bluetooth V3.0 + EDR, κατηγορία 2
 • Υποστηριζόμενος κωδικοποιητής SBC
 • Εμβέλεια Έως 10 μέτρα με δέκτη κατηγορίας 2, έως 30 μέτρα με δέκτη κατηγορίας 1
 • Καθυστέρηση ήχου SBC 170 ms ~ 270 ms
 • Ήχος
 • Εύρος συχνοτήτων ήχου 20 Hz – 20 kHz (± 3 dB)
 • Γενικός
 • Διαστάσεις (h x w x d) 13 x 33 x 66 mm
 • Βάρος 30 γραμμάρια
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος -10 °C ~ +55 °C
 • Θερμοκρασία αποθήκευσης -20 °C ~ +60 °C
 • Καλώδιο τροφοδοσίας USB-A (περιλαμβάνεται)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,30 κιλά
Dimensions 27,78 × 14 × 16,48 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας