Μεταδώστε ήχο από την τηλεόραση ή το smartphone σε ακουστικά ή ηχοσύστημα.

Το BoomBoom 100 είναι ένας πομπός ήχου Bluetooth (πομπός) και ένας δέκτης σε ένα.

Στη λειτουργία δέκτη (RX), σας επιτρέπει να μεταδίδετε μουσική ποιότητας CD από το smartphone, τον υπολογιστή ή το tablet σας στο ηχοσύστημά σας, ενώ στη λειτουργία πομπού (TX), μεταδίδει ασύρματα ήχο από, για παράδειγμα, την τηλεόρασή σας στα ακουστικά Bluetooth. Εάν θέλετε να μεταβείτε από τη λειτουργία δέκτη (RX) στη λειτουργία πομπού (TX), απλά πατήστε έναν διακόπτη στο BoomBoom 100.

Το BoomBoom 100 διαθέτει τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές συνδέσεις και υποστηρίζει aptX, aptX Low Latency και AAC. Εάν το smartphone ή το tablet σας διαθέτει επίσης aptX (Android) ή AAC (iOS), θα επιτρέψει την ασύρματη ροή σε ποιότητα CD (RX).

Για να επωφεληθείτε από το aptX Low Latency® κατά τη ροή ήχου από την τηλεόρασή σας σε ακουστικά Bluetooth (TX), τα τελευταία πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένα με aptX Low Latency.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, το BoomBoom 577 για το σκοπό αυτό. Τα προβλήματα συγχρονισμού των χειλιών θα αποφευχθούν μόνο εάν τόσο ο πομπός όσο και ο δέκτης είναι εξοπλισμένοι με aptX Low Latency. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αισθητή καθυστέρηση μεταξύ της εικόνας που εμφανίζεται στην τηλεόραση και του συνοδευτικού ήχου.

Το BoomBoom 100 έχει το σπουδαίο πρόσθετο χαρακτηριστικό ότι μπορεί να μεταδώσει τον ήχο από την τηλεόρασή σας, για παράδειγμα, σε δύο ακουστικά ταυτόχρονα

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ροή ήχου HD στο ηχοσύστημα ή στα ακουστικά σας μέσω Bluetooth
 • Μεταδώστε ήχο από την τηλεόραση ή το smartphone σας στα ακουστικά σας ή στο ηχοσύστημα.
 • Στη λειτουργία δέκτη (RX), μεταδώστε τη μουσική σας σε ποιότητα CD από το smartphone, τον υπολογιστή ή το tablet σας στο
 • ηχοσύστημά σας.
 • Κατάλληλο για όλες τις πηγές ήχου με δυνατότητα Bluetooth, όπως iPhone, τηλέφωνο Android, iPad κ.λπ.
 • Ακούστε ήχο υψηλής ποιότητας μέσω συνδέσεων aptX, AAC και ψηφιακού ήχου.
 • Στη λειτουργία πομπού (TX), μεταδώστε τον ασύρματο ήχο σας από την τηλεόρασή σας στα ακουστικά Bluetooth.
 • Η λειτουργία AptX Low Latency επιτρέπει την παρακολούθηση τηλεόρασης/παιχνιδιού χωρίς καθυστέρηση.
 • Δυνατότητα σύνδεσης 2 ακουστικών Bluetooth ταυτόχρονα.
 • Μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες ή νέες συσκευές σας, τόσο μέσω αναλογικών όσο και ψηφιακών
 • εισόδων και εξόδων ήχου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά
Dimensions 29 × 17,3 × 29 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας