Βελτιστοποιημένο για CDS
Δεν δημιουργούνται όλες οι συσκευές αναπαραγωγής CD ίσες, οι περισσότερες έχουν αναπτυχθεί για υπολογιστές ή άλλα πολυμέσα. Ωστόσο, το PD-10AE είναι ειδικά σχεδιασμένο για αξιόπιστη δειγματοληψία CD χαμηλού θορύβου, διασφαλίζοντας την ακριβή επαναδημιουργία των ηχογραφήσεων των αρχικών καλλιτεχνών.

Λιγότεροι κραδασμοί, καθαρός ήχος
Το PD-10AE έχει αναπτυχθεί με μονάδα κίνησης τοποθετημένη στο κέντρο για πιο άκαμπτη πλατφόρμα που σημαίνει λιγότερους κραδασμούς. Επιπλέον, η βάση της συσκευής αναπαραγωγής CD είναι κατασκευασμένη με πλαίσιο από χαλύβδινο φύλλο ανθεκτικό στη στρέψη, για πεντακάθαρη εμπειρία ήχου.

 

Μετασχηματιστής EL μεγάλης χωρητικότητας
Το PD-10AE είναι εξοπλισμένο με τροφοδοτικό μεγάλης κλίμακας και μια πλακέτα μετατροπέα που διαθέτει το σύγχρονο AKM-DAC 4482VT με παλμό ρολογιού υψηλής ακρίβειας: μια απλή απόκλιση ±10 ppm από την ονομαστική τιμή. Αυτό είναι ιδανικό για έναν με ακρίβεια εστιασμένο, φυσικό ήχο.

Auto standby
Η αυτόματη αναμονή μπορεί να ενεργοποιηθεί για αυτόματη απενεργοποίηση του δέκτη αφού μείνει για ώρα ανέγγιχτος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

192 kHz/24-bit DAC
Ρολόι υψηλής ακρίβειας
Άκαμπτο πλαίσιο
Αθόρυβος μηχανισμός κίνησης
Μετασχηματιστής EI μεγάλης χωρητικότητας
CD/CD-R/CD-RW/MP3 (CD-R/CD-RW)
Αναπαραγωγή μνήμης 25 τραγουδιών
Τυχαία και επαναληπτική αναπαραγωγή
Βάρος προϊόντος: 6,129 kg
Ύψος συσκευασίας: 21cm
Πλάτος συσκευασίας: 54.6cm
Μήκος συσκευασίας: 38.8cm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας