ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

Denon

OVERVIEW

Denon DCD-100

Για  πάνω από ένα αιώνα, ασχοληθήκαμε σοβαρά με τον σχεδιασμό του τέλειου ήχου. Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, αποκαλούμε τα Hi-Fi προϊόντα μας “precision audio components”. Από τότε, η προσέγγισή μας δεν έχει αλλάξει: τα πάντα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε ότι, μολονότι τα τελευταία μας προϊόντα πρέπει να είναι μικρών διαστάσεων και με εξαιρετικά κομψό στιλ, πρέπει να είναι συσκευές πραγματικά υψηλής πιστότητας. Με άλλα λόγια, πρέπει να είναι πλήρως Denon. Παρουσιάζοντας την Denon Design Series: Πραγματικό Hi-Fi για τους Σημερινούς Τρόπους Ζωής.

Το DCD-100 παρέχει ευρεία δυναμική περιοχή, που φτάνει στις εξόδους μέσω των με ακρίβεια συντονισμένων, χαμηλού-θορύβου, μικρής παραμόρφωσης κυκλωμάτων. Κι όλα αυτά δεν λαμβάνουν χώρα με τα αγαπημένα σας CDs, αλλά και με MP3/WMA κομμάτια αποθηκευμένα σε data CDs. Ωστόσο, αν σας αρέσει η μουσική σας, το DCD-100 είναι έτοιμο να ανταποκριθεί. Με μόνο ένα τηλεχειριστήριο, μπορείτε να ελέγξετε και τα δύο, το DCD-100 και τον πλέον ταιριαστό Δικτυακό Ραδιοενισχυτή DRA-100 για απρόσκοπτη λειτουργία, είτε αναπαράγει τους δίσκους σας είτε χαμηλώνει λίγο τον φωτισμό της οθόνης, ώστε να ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Γι’ αυτό το αποκαλούμε μία έξυπνη σχεδίαση. Τέλειο stereo σύστημα για το μοντέρνο καθιστικό σας.

DCD-100

SPECIFICATIONS

Denon DCD-100

  • Mechanism Slot in
  • DAC IC PCM5102, Burr Brown (192kHz/32-Bit)
  • Απόκριση συχνότητας 2 Hz - 20 kHz
  • Dynamic Range 100 dB
  • Signal to Noise Ratio 105 dB
  • Total Harmonic Distortion 0.004%
  • Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 280 x 305 x 71
  • Weight in kg 4.2

 

 

 

Additional Information

Weight 4.2 kg
Dimensions 280 × 305 × 71 cm
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode