Το 6000CDT είναι ένα αποκλειστικό μέσο μεταφοράς CD που ενσωματώνει τον ίδιο μηχανισμό φόρτωσης υποδοχής με το κορυφαίο CD player του audiolab, το 8300CD. Εξαιρετικά στιβαρό και αξιόπιστο, χρησιμοποιεί ένα ψηφιακό buffer ανάγνωσης για να μειώσει τις αστοχίες ανάγνωσης δίσκων, ικανό να αναπαράγει γδαρμένα και κατεστραμμένα CD που δεν είναι αναγνώσιμα από τους συμβατικούς μηχανισμούς.
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ο Ήχος της Επιστήμης
Το 6000CDT είναι η πιο πρόσφατη μεταφορά CD από το audiolab. Χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό φόρτωσης υποδοχής του audiolab, η μεταφορά χρησιμοποιεί ψηφιακή προσωρινή μνήμη ανάγνωσης για να μειώσει τις αποτυχίες ανάγνωσης δίσκου και να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εξαγωγής ψηφιακού σήματος από ένα ευρύ φάσμα CD, ακόμη και ικανά να διαβάζουν γρατζουνισμένα και κατεστραμμένα CD που δεν είναι αναγνώσιμα από συμβατικούς μηχανισμούς. Ο ενσωματωμένος ψηφιακός αποκωδικοποιητής χρησιμοποιεί ψηφιακές ομοαξονικές και οπτικές εξόδους για να προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία.

Το κύριο ρολόι ελέγχεται από έναν ταλαντωτή κρυστάλλου με αντιστάθμιση θερμοκρασίας, επιτρέποντας στην ψηφιακή έξοδο τόσο από ομοαξονικές όσο και από οπτικές υποδοχές να εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα jitter (ψηφιακή παραμόρφωση). Επισκόπηση
Επιπλέον, η ομοαξονική έξοδος τροφοδοτείται από ένα πρόγραμμα οδήγησης διαφορικής γραμμής για να διασφαλιστεί ότι ένα άψογο ψηφιακό σήμα φθάνει στο συνοδευτικό DAC – φυσικά, το τμήμα DAC 32 bit στον ενσωματωμένο ενισχυτή 6000A είναι ένα εξαιρετικό ηχητικό ταίριασμα.

Τοποθετώντας τη συσκευή μεταφοράς στο δικό της, ηλεκτρομαγνητικά θωρακισμένο περίβλημα, και συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού τροφοδοτικού, η εξαγωγή ψηφιακού σήματος από οποιοδήποτε CD είναι τόσο ακριβής και ακριβής όσο είναι δυνατόν να επιτευχθεί.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Επίπεδο Ψηφιακής Τάσης Εξόδου 600±50mVpp
 • Απόκριση συχνότητας <0,01dB @ 20-20kHz
 • Αντίσταση εξόδου 75±1Ω
 • Μέγιστος ρυθμός δειγματοληψίας 44,1 kHz
 • Μέγιστη. Κατανάλωση ρεύματος 15W
 • Κατανάλωση ρεύματος σε αναμονή <0,5W
 • Απαιτήσεις ισχύος 240V ~ 50 – 60Hz
 • 230V ~ 50 – 60Hz
 • 115V ~ 50 – 60Hz
 • 100V ~ 50 – 60Hz
 • Διαστάσεις (mm ) (Π x Υ x Β) 445 x 80 x 307 mm – συμπεριλαμβανομένων ποδιών, ακροδεκτών και χειριστηρίων
 • Μέγεθος χαρτοκιβωτίου (mm ) (Π x Υ x Β) 512 x 467 x 146
 • Βάρος 5,4 kg (καθαρό)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5,4 κιλά
Dimensions 44,5 × 30 × 8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας