Το 2M Black είναι διακοσμημένο με μια διαμαντένια γραφίδα Shibata – το ίδιο διαμάντι που υπάρχει και στο φημισμένο MC Jubilee. Το λεπτό, εξαιρετικά στιλβωμένο προφίλ της επιτρέπει μια εξαιρετικά ευρεία περιοχή επαφής με τα τοιχώματα του αυλακιού και εξασφαλίζει ιδιαίτερα λεπτομερή αναπαραγωγή σε όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των πιο υψηλών πληροφοριών του αυλακιού.

Το σώμα της κασέτας που χρησιμοποιείται για το 2M Black είναι κατασκευασμένο από ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο Lexan DMX Piano Black, ένα επαναστατικό υλικό που εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, εξαλείφοντας παράλληλα τους ανεπιθύμητους συντονισμούς.

Το 2M Black χρησιμοποιεί έναν ειδικό αναβαθμισμένο κινητήρα, ο οποίος διαθέτει διαιρούμενους ακροδέκτες πόλου με επάργυρο χάλκινο σύρμα.

Έχουμε βελτιστοποιήσει τον σχεδιασμό για την ευκολία τοποθέτησης της κασέτας, καθώς και το βάρος και το μέγεθος ώστε να ταιριάζει στα πιο συνηθισμένα πικάπ της αγοράς σήμερα. Η σειρά 2M παρέχει εξαιρετική συμβατότητα όταν χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία συστημάτων αναπαραγωγής και με μια μεγάλη ποικιλία προενισχυτών phono.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τάση εξόδου στα 1000 Hz, 5cm/sec. 5 mV
 • Ισορροπία καναλιών στο 1 kHz 1 dB – Διαχωρισμός καναλιών στο 1 kHz 26 dB – Διαχωρισμός καναλιών στα 15 kHz 15 dB
 • Εύρος συχνοτήτων στα – 3dB 20-31.000 Hz – Απόκριση συχνότητας 20-20.000 + 2 / – 0 dB
 • Ικανότητα ανίχνευσης στα 315 Hz με συνιστώμενη δύναμη ανίχνευσης 80 μm
 • Συμμόρφωση, δυναμική, πλευρική 22 µm/mN
 • Τύπος γραφίδας Nude Shibata – Ακτίνα άκρου γραφίδας r/R 6/50 µm
 • Εύρος δύναμης ανίχνευσης 1,4-1,7 g (14-17 mN) – Δύναμη ανίχνευσης, συνιστώμενη 1,5 g (15 mN) – Γωνία ανίχνευσης 20°
 • Εσωτερική αντίσταση, αντίσταση DC 1,2 kOhm – Εσωτερική αυτεπαγωγή 630 mH
 • Συνιστώμενη αντίσταση φορτίου 47 kOhm – Συνιστώμενη χωρητικότητα φορτίου 150-300 pF
 • Χρώμα κασέτας, σώμα/στυλ Μαύρο/μαύρο – Βάρος κασέτας 7,2 g
 • Μονάδα ανταλλακτικής γραφίδας 2M Μαύρο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας