Οι κεφαλες  κινούμενου μαγνήτη Clearaudio V2 έχουν μετρηθεί, αναλυθεί και επιλεγεί με το χέρι σε τέσσερα επίπεδα απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο η Clearaudio επιτυγχάνει την καλύτερη αντιστοίχιση των στερεοφωνικών καναλιών, το ελάχιστο σφάλμα φάσης και παραμόρφωση, την πιο επίπεδη απόκριση συχνότητας και το υψηλότερο δυναμικό εύρος σε κάθε σημείο τιμής.

Οι κεφαλες παράγουν έναν ηχοφιλικό ήχο εξαιρετικής ποιότητας – χωρικά λεπτομερή και με ζωντανή υφή, με μπάσα που δεν λιμνάζουν και πρίμα που δεν είναι σκληρά. Τα μοντέλα της σειράς Clearaudio MM V2 παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε όλα τα σημερινά τονεράκια.

Με εξαίρεση το MM concept V2, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, όλα τα φυσίγγια αυτής της σειράς κατασκευάζονται με περιβλήματα από γυαλισμένο στο χέρι έβενο – το κλειδί για τιμές βάρους που σπάνε ρεκόρ.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz
Τάση εξόδου (1kHz, 5cm/s): ∼ 4,2 mV
Διαχωρισμός καναλιών (1kHz): > 32 dB
Ισορροπία καναλιών (1kHz): ≤ 0,2 dB
Ικανότητα παρακολούθησης: 90 µm
Ικανότητα παρακολούθησης (συνιστώμενα 1,8 -2,6 g): 2,6 g
Αντίσταση πηνίου (1kHz): 0,70 kΩ
Επαγωγική αντίσταση πηνίου: 0,42 H
Αντίσταση φορτίου: 47 kΩ
Χωρητικότητα φορτίου: 100 pF
Ακροδέκτης: Διαμάντι HD
Βάρος: 8,5 g

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας