Παλαιότερα όλα τα συστήματα λειτουργούσαν με καλώδια τροφοδοσίας, αλλά η πρόσφατη εμπειρία έχει δείξει ότι, μακριά από την περιστασιακή μεταγενέστερη σκέψη που ήταν κάποτε, τα σωστά σχεδιασμένα καλώδια τροφοδοσίας είναι θεμελιώδους σημασίας για την απόδοση του συστήματος. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα είναι τόσο αποδεδειγμένα, τόσο προφανή, που τα καλώδια τροφοδοσίας αποκτούν γρήγορα τη θέση που τους αρμόζει ως τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας.

Το καλώδιο τροφοδοσίας Red Dawn χρησιμοποιεί αγωγούς υψηλής ταχύτητας, χαμηλών απωλειών, μεγάλου εύρους 3 x 14 AWG Micro Mono-Filament, επενδυμένους με μόνωση FEP. Το ελάχιστο διηλεκτρικό φαινόμενο και η ελάχιστη καθυστέρηση διάδοσης διασφαλίζουν ότι η ισχύς μεταφέρεται όσο το δυνατόν πιο άμεσα, απευθείας στον εξοπλισμό σας, ενώ οι ειδικά κατασκευασμένοι σύνδεσμοι ήχου διατηρούν τη χαμηλή αντίσταση πηγής της παροχής εναλλασσόμενου ρεύματος και εξασφαλίζουν ανώτερη γείωση.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κατασκευή: 3 x 14 AWG Micro Mono-filament
  • Μόνωση: FEP (φθοριούχο προπυλένιο αιθυλενίου)
  • Ονομαστική ισχύς: 10 αμπέρ
  • Σύνδεσμοι: Υποδοχές: Υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένοι σύνδεσμοι διαβαθμισμένου ήχου
  • Εγκρίσεις: Έγκριση UL

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας