Όταν ακούτε το σύστημά σας, στην πραγματικότητα ακούτε την παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος. Αυτό καθιστά τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας αυτά που τροφοδοτούν τον εξοπλισμό με ρεύμα. Είναι υπεύθυνα για την πρώτη ύλη που μετατρέπεται σε ήχο. Η Nordost χρησιμοποιεί τη μόνωση FEP και την κατασκευή Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας και χαμηλών απωλειών για να παρέχει την καλύτερη δυνατή πηγή ενέργειας για το σύστημά σας.

Το καλώδιο τροφοδοσίας Blue Heaven φαίνεται σαν ένα συμβατικό, τριπύρηνο καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος, αλλά μην ξεγελιέστε. Η χρήση της αποδεδειγμένης, ιδιόκτητης κατασκευής Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας, χαμηλών απωλειών και της μόνωσης FEP της Nordost σε όλη την έκταση μεταμορφώνει την απόδοσή του και την απόδοση του συστήματός σας. Όταν πρόκειται για την παροχή ρεύματος του εξοπλισμού σας, χρειάζεστε τόσο ποιότητα όσο και ποσότητα, και το καλώδιο τροφοδοσίας Blue Heaven παρέχει και τα δύο, καθιστώντας το το κρίσιμο θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτίσετε την απόδοση του συστήματός σας. Διατίθεται σε μια πλήρη γκάμα επιλογών βύσματος εναλλασσόμενου ρεύματος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • ΜΟΝΩΣΗ: Φθοριούχο προπυλένιο αιθυλενίου (FEP)
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 3x 16AWG Micro Mono-Filament
  • ΑΓΩΓΟΙ: 65 σκέλη 99.9999 OFC στερεού πυρήνα
  • ΣΥΓΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ: 10.0pF/ft
  • ΑΓΩΓΗ: 0,155uH/ft

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας