Το Optimum είναι το τέταρτο από τα καλώδια ισχύος υψηλής απόδοσης της IsoTek που αναβαθμίζεται στη νέα προηγμένη έκδοση EVO3 (Evolution 3) και τοποθετείται σαφώς στην κορυφή της σειράς.

Το νέο EVO3 Optimum προσφέρει ριζικές εξελίξεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, την προηγούμενη έκδοση GII. Η πρωτοποριακή σκέψη όσον αφορά τις γεωμετρίες των αγωγών συνδυάστηκε με εξαιρετικά υλικά για την ανάπτυξη ενός καλωδίου εξαιρετικής ποιότητας.

Στον πυρήνα του Optimum βρίσκονται τρεις επιπλατινωμένοι με ασήμι χάλκινοι αγωγοί από χαλκό Ohno Continuous Cast (OCC). Η διαδικασία OCC για τον εξευγενισμό του χαλκού, που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον καθηγητή Ohno του ιαπωνικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Chiba, παρέχει ένα εξαιρετικά ανώτερο επίπεδο καθαρότητας σε σύγκριση με τον παραδοσιακό χαλκό OFC. Τα οφέλη για τις εφαρμογές ήχου και AV περιλαμβάνουν εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα μαζί με βελτιωμένη ευελιξία και αντοχή στην κόπωση και τη διάβρωση.

Κάθε ένας από τους τρεις αγωγούς 3,0 τετραγωνικών χιλιοστών διαθέτει μια νέα και καινοτόμο τετράγωνη διαμόρφωση 40 κλώνων, με κάθε κλώνο να έχει επίσης τετράγωνη διατομή. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός παρέχει διευρυμένη επιφάνεια επαφής μεταξύ των κλώνων, ενισχύοντας περαιτέρω την ηλεκτρική αγωγιμότητα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αγωγοί : 3-Core, 3sqmm, επάργυρος χαλκός OCC
  • Διηλεκτρικό : Τεφλόν (FEP)
  • Συμπλήρωμα : Βαμβάκι
  • Μανδύας : Εύκαμπτο PVC
  • Σύνδεσμοι : OFC 24ct επιχρυσωμένοι
  • Τερματισμός : UK, EU, US, AU σε C7, C15 & C19 IEC
  • Τυπικό μήκος : 2.0M (διαθέσιμα προσαρμοσμένα μήκη)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας