Το EVO3 Elite είναι ένα αληθινό καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί μοναδική γεωμετρία 7 πυρήνων, χαλκό υψηλής καθαρότητας και FEP υψηλής καθαρότητας για να προσφέρει εκπληκτική απόδοση. Είναι η ιδανική αναβάθμιση για στοιχεία πηγής, συσκευές αναπαραγωγής CD, διακομιστές μουσικής, DAC ή προενισχυτές. Το Elite μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές μικρής έως μεσαίας ισχύος με εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά για πολύ μεγάλους ενισχυτές ισχύος, το EVO3 Optimum αποδεικνύει την καλύτερη επιλογή.

Η Elite προσφέρει φανταστική επέκταση και εύρος συχνοτήτων, μειώνοντας το επίπεδο θορύβου και δημιουργώντας μια εξαιρετικά σταθερή ηχητική σκηνή. Ένα άλλο καλώδιο κορυφαίας κατηγορίας σε πολύ λογική τιμή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αγωγοί: 99,999999% OFC επάργυροι
  • Διηλεκτρικό: Τεφλόν (FEP)
  • Γεμιστικό: Βαμβάκι
  • Υποδοχές: OFC 24 καρατίων επίχρυσο
  • Τερματισμός: UK σε C7, C15 & C19 IEC

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας