Το πιο προσιτό μας καλώδιο δικτύου, το EVO3 Premier, εμπνεύστηκε από συζητήσεις με εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών υψηλών προδιαγραφών, πολλές από τις οποίες παράγουν εξοπλισμό ήχου που πωλείται στη λιανική για δεκάδες χιλιάδες λίρες και παρόλα αυτά συνοδεύεται από καλώδια τροφοδοσίας κακής ποιότητας που περιορίζουν σημαντικά την απόδοση.

Αυτό μας οδήγησε στην παραγωγή μιας εναλλακτικής λύσης υψηλής ποιότητας που σέβεται τις τυπικές γεωμετρικές αρχές, αλλά όπου κάθε στοιχείο είναι προσεκτικά μελετημένο, υλοποιημένο και κατασκευασμένο με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Υπάρχουν πολλές μάρκες που προσφέρουν καλώδια τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας, αλλά αυτά είναι συχνά πολύ ακριβά, αλλά και μη πρακτικά λόγω της ανελαστικότητας και του βάρους τους. Στόχος μας ήταν να επιτύχουμε παρόμοια επίπεδα απόδοσης από ένα πιο πρακτικό καλώδιο σε ένα κλάσμα της τιμής.

Το EVO3 Premier δεν παρέχει μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός σε σχέση με την ποιότητα των εξαρτημάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή δεδομένης της τιμής.
  • Αγωγοί 99,9999% OFC με επάργυρη επένδυση και διηλεκτρικό από τεφλόν (FEP).
  • Στριφτό καλώδιο 3 πυρήνων για την υποβοήθηση της απόρριψης RFI και EMI.
  • Επιχρυσωμένα βύσματα 24 καρατίων.
  • Διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε C7 IEC (σχήμα 8), C15 IEC (πρότυπο) και C19 IEC.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας