Η πλωτή γέφυρα Evergreen Point συνδέει το Σιάτλ της Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) με την περιοχή Bellevue απέναντι από τη λίμνη Ουάσιγκτον. Από τότε που άνοιξε το 1963, τα 2.285 μέτρα της (7.497 πόδια) την καθιστούν τη μεγαλύτερη πλωτή γέφυρα στον κόσμο. Η κατασκευή περιλαμβάνει 33 πλωτήρες από προεντεταμένο σκυρόδεμα με μέσο μήκος 110 μέτρα (360 πόδια) και πλάτος 18 μέτρα (60 πόδια).

ΑΓΩΓΟΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟΥ ΧΑΛΚΟΥ (LGC): Οι συμπαγείς αγωγοί εξαλείφουν την παραμόρφωση αλληλεπίδρασης κλώνου. Ο συμπαγής μακρόκοκος χαλκός της Evergreen επιτρέπει πιο ομαλό και καθαρότερο ήχο από τα καλώδια που χρησιμοποιούν κανονικό χαλκό OFHC (Χωρίς Οξυγόνο Υψηλής Αγωγιμότητας). Το OFHC είναι μια γενική προδιαγραφή της μεταλλουργίας σχετικά με την «απώλεια» χωρίς καμία ανησυχία για παραμόρφωση. Το LGC έχει λιγότερα οξείδια εντός του αγώγιμου υλικού, λιγότερες ακαθαρσίες, λιγότερα όρια κόκκων και σίγουρα καλύτερη απόδοση.

ΜΟΝΩΣΗ ΑΦΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ: Οποιοδήποτε στερεό υλικό δίπλα σε έναν αγωγό είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός ατελούς κυκλώματος. Η μόνωση των καλωδίων και τα υλικά της πλακέτας κυκλωμάτων απορροφούν όλα ενέργεια (απώλεια). Μέρος αυτής της ενέργειας αποθηκεύεται και στη συνέχεια απελευθερώνεται ως παραμόρφωση. Η Evergreen χρησιμοποιεί μόνωση από αφρώδες πολυαιθυλένιο γεμάτη αέρα και στους δύο αγωγούς επειδή ο αέρας δεν απορροφά σχεδόν καθόλου ενέργεια και το πολυαιθυλένιο είναι χαμηλών απωλειών και έχει καλοήθη προφίλ παραμόρφωσης. Χάρη σε όλο τον αέρα στο Foamed-PE, προκαλεί πολύ λιγότερο το φαινόμενο εκτός εστίασης που είναι κοινό σε άλλα υλικά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (NDS): Η κάλυψη ασπίδας 100% είναι εύκολη. Η αποτροπή της καταγραφής παρεμβολών ραδιοσυχνοτήτων από τη διαμόρφωση της αναφοράς εδάφους του εξοπλισμού απαιτεί το Σύστημα Διαρροής Θορύβου της AQ. Το σύστημα αποβολής θορύβου εμποδίζει μια σημαντική ποσότητα RFI να φτάσει στο επίπεδο γείωσης του εξοπλισμού.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: Σχεδιασμένος για εφαρμογές ενός άκρου, το Asymmetrical Double- Balanced Geometry προσφέρει σχετικά χαμηλότερη αντίσταση στο έδαφος για μια πιο πλούσια και πιο δυναμική εμπειρία. Ενώ πολλά σχέδια καλωδίων με ένα άκρο χρησιμοποιούν μια ενιαία διαδρομή τόσο για το έδαφος όσο και για την θωράκιση, τα σχέδια Double-Balanced διαχωρίζουν τα δύο για καθαρότερη, πιο αθόρυβη απόδοση.

ΨΥΧΡΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ, ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ: Αυτό το σχέδιο βύσματος επιτρέπει μια σύνδεση χωρίς συγκόλληση, η οποία είναι μια κοινή πηγή παραμόρφωσης. Επειδή τα κελύφη του εδάφους είναι σφραγισμένα αντί για κατεργασία, το μέταλλο μπορεί να επιλεγεί για χαμηλή παραμόρφωση αντί για μηχανική επεξεργασία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μέταλλο: Στερεός μακρόκοκκος χαλκός (LGC)
  • Γεωμετρία: Ασύμμετρη διπλή ισορροπία (χαμηλότερη αντίσταση στο έδαφος, ίδια ποιότητα + & – αγωγοί)
  • Διηλεκτρικό: Αφρώδες-Πολυαιθυλένιο
  • Σύστημα αποβολής θορύβου: Σύστημα διαρροής θορύβου μετάλλου (NDS)
  • Μπουφάν: Μαύρο/Λευκό Ρίγα PVC
  • Απολήξεις: Ψυχρή Συγκόλληση, Επίχρυσο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας