Ενώ, χάρη στο HDMI, το Toslink δεν χρησιμοποιείται τόσο συχνά για τη σύνδεση μιας συσκευής αναπαραγωγής DVD σε έναν δέκτη A/V, οι υποδοχές Toslink είναι κοινές σε καλωδιακά κουτιά, τηλεοράσεις, υπογούφερ και όλα τα είδη προϊόντων. Και τώρα, η υποδοχή Mini Optical 3,5 mm, επίσης κάπως εσφαλμένα γνωστή ως Mini-Toslink, είναι παντού… από την υποδοχή ακουστικών διπλής χρήσης 3,5 mm σε φορητό υπολογιστή Mac, έως εισόδους σε μερικές από τις καλύτερες φορητές συσκευές.

Για αυτούς τους πολλούς λόγους, η AudioQuest βελτίωσε και ανανέωσε τη σειρά σοβαρών καλωδίων OptiLink υψηλής απόδοσης. Όλα τα μοντέλα και όλα τα μήκη είναι πλέον διαθέσιμα Toslink to Toslink και Toslink to 3,5mm Mini Optical.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος: Οπτικός
  • Αγωγοί: Ίνα χαμηλής διασποράς
  • Μπουφάν: Μαύρο/Γκρι ρίγα στον τοίχο με ονομαστικό PVC

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας