Το καλώδιο HDMI AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18 Gbps συνδυάζει ανώτερα υλικά και ανώτερη σχεδίαση για να δημιουργήσει μια ανώτερη εμπειρία ψυχαγωγίας. Διαθέτοντας συμπαγείς αγωγούς χαλκού μακράς κόκκου με απαγωγή θορύβου επιπέδου 1 της AudioQuest, το BlueBerry είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου και εξαιρετική συνολική απόδοση, υπερβαίνοντας σημαντικά την απόδοση των προηγούμενων καλωδίων HDMI AudioQuest Pearl 18G. Φυσικά, το καλώδιο HDMI BlueBerry 18 Gbps της AudioQuest είναι εγγυημένο ότι έχει το εύρος ζώνης 18 Gbps που απαιτείται για συναρπαστικές λειτουργίες όπως βίντεο 8K/30, εικόνες HDR (υψηλού δυναμικού εύρους) και eARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου). Προχωρώντας ακόμη περισσότερο την απόδοση, και οι 19 αγωγοί, που περιλαμβάνουν σήματα A/V και eARC, όλες τις αποστραγγίσεις αναφοράς εδάφους και αγωγούς ελέγχου και ισχύος, ελέγχονται κατάλληλα για την πιο αποτελεσματική διασπορά του θορύβου ραδιοσυχνοτήτων.

Τα καλώδια HDMI AudioQuest κατασκευάζονται με αυστηρά πρότυπα και υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Ωστόσο, εάν το καλώδιο HDMI σας έχει πραγματικό κατασκευαστικό ελάττωμα, η μη μεταβιβάσιμη περιορισμένη διάρκεια ζωής εγγύηση του αρχικού κατόχου της AudioQuest καλύπτει το καλώδιο που αγοράσατε μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της AudioQuest στις ΗΠΑ. Κατά την επιλογή της, η AudioQuest θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει οποιοδήποτε ελαττωματικό καλώδιο HDMI που δεν έχει γίνει κατάχρηση, για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Απαιτείται απόδειξη της αρχικής αγοράς. Αυτή η εγγύηση δεν αποτελεί πρόγραμμα αναβάθμισης για τα καλώδια HDMI AudioQuest που έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις προηγούμενες γενιές προδιαγραφών HDMI. Τα τρέχοντα μοντέλα AudioQuest έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν το HDMI 2.0 (18Gbps) ή το HDMI 2.1 (48Gbps). Όλες οι γενιές καλωδίων HDMI θα παρέχουν ορισμένες, αλλά όχι όλες, από τις δυνατότητες που κατέστησαν δυνατές από τα HDMI 2.0 και 2.1. Όλες οι γενιές καλωδίων HDMI είναι συμβατές προς τα πίσω – παρέχουν όλες τις δυνατότητες των προηγούμενων γενεών. Για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα ήχου/εικόνας που γίνονται δυνατά από το πιο πρόσφατο υλικό HDMI 2.1, ένα καλώδιο HDMI πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές HDMI, και συγκεκριμένα ένα εύρος ζώνης 48 Gbps με δυνατότητα FRL. Είτε χρησιμοποιείτε εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI με Standard Speed, High Speed (10,2Gbps), 18Gbps ή Ultra High Speed (48Gbps), η σειρά HDMI “48” της AudioQuest παρέχει ανώτερο ήχο και ανώτερη εμπειρία σε σύγκριση με ακόμη και τα καλώδια AudioQuest 18Gbps. Αυτή η εγγύηση ισχύει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για πολιτικές εγγύησης σε άλλες χώρες, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή διανομέα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τα καλώδια HDMI υψηλής ταχύτητας AudioQuest 18 Gbps έχουν το εύρος ζώνης που απαιτείται για βίντεο έως 8K/30 (8-bit, 4:2:0), το οποίο είναι ανάλυση 7680 x 4320 (πάνω από 33 εκατομμύρια pixel) έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Τα 24 και 30 fps είναι οι ρυθμοί καρέ για όλες σχεδόν τις ταινίες και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.
    Όλα τα καλώδια HDMI υψηλής ταχύτητας AudioQuest 18 Gbps είναι εγγυημένα ότι έχουν το εύρος ζώνης 18 Gbps που απαιτείται για συναρπαστικές λειτουργίες όπως βίντεο 8K/30, εικόνες HDR (υψηλού δυναμικού εύρους) και eARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου).
  • Οι προηγούμενες δυνατότητες ARC του υλικού HDMI μεγιστοποιούνται στον ήχο surround 5,1 καναλιών με απώλειες (συμπιεσμένο). Όχι μόνο όλες οι γενιές καλωδίων HDMI AudioQuest “με Ethernet” υποστηρίζουν ARC, αλλά για να εξασφαλιστεί ανώτερη απόδοση ήχου, το ζεύγος αγωγού καναλιού ARC ελέγχεται εσωτερικά για κατεύθυνση, τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από τα 4 ζεύγη που μεταφέρουν πληροφορίες στην τηλεόραση. Το επερχόμενο υλικό HDMI 2.1 υποστηρίζει Enhanced Audio Return Channel (eARC), το οποίο αυξάνει δραματικά το εύρος ζώνης για να υποστηρίζει ασυμπίεστο και χωρίς απώλειες πολυκάναλο ήχο υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων των Dolby TrueHD και Atmos, και DTS-HD Master Audio και DTS: X. Όλα τα καλώδια HDMI AudioQuest ” με Ethernet» έχουν τους αγωγούς και το εύρος ζώνης που απαιτούνται για τις βελτιωμένες ηχητικές δυνατότητες του eARC.
  • Τα καλώδια HDMI υψηλής ταχύτητας AudioQuest 18 Gbps υποστηρίζουν High Dynamic Range (HDR) και Dynamic HDR. Το περιεχόμενο HDR επεκτείνει την αντίθεση της εικόνας για πιο μαύρα και φωτεινότερα λευκά/τονισμένα σημεία, καθώς και μεγαλύτερο κορεσμό χρωμάτων και φωτεινότητα. Το Dynamic HDR (HDR 10+ και Dolby Vision για παράδειγμα) επιτρέπει τη βελτιστοποίηση HDR καρέ-καρέ αντί για ρυθμίσεις HDR που έχουν καθοριστεί για ολόκληρο το πρόγραμμα.
  • Αυτό είναι το θεμέλιο των τεχνολογιών Noise-Disipation της AudioQuest. Η παραδοσιακή «θωράκιση 100%» δεν αρκεί για την προστασία από τις ολοένα και πιο διαδεδομένες επιπτώσεις της ακτινοβολίας Wi-Fi, κινητής τηλεφωνίας και δορυφόρου. Στα καλώδια HDMI AudioQuest, και οι 19 αγωγοί ελέγχονται με κατεύθυνση για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος ραδιοσυχνοτήτων που βλάπτει την απόδοση «κατευθύνοντάς» ή αποστραγγίζοντας την μακριά από τα πιο ευάλωτα κυκλώματα. Πρόσθετες τεχνικές αποβολής θορύβου (Επίπεδα 2 και άνω) εφαρμόζονται ως άδειες προϋπολογισμού για περαιτέρω μείωση του θορύβου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας