Το Pearl HDMI ενσωματώνει όλες τις βασικές φιλοσοφίες της AudioQuest σχετικά με τη σχεδίαση καλωδίων. Χρησιμοποιεί συμπαγείς αγωγούς χαλκού μακράς κόκκου, μόνωση στερεού πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας και ακριβή γεωμετρία. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του HDMI και πράγματι, τα καλώδια HDMI της AudioQuest ωθούν την απόδοση του ήχου σε νέα επίπεδα.

ΑΓΩΓΟΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟΥ ΧΑΛΚΟΥ (LGC): Οι συμπαγείς αγωγοί εξαλείφουν την παραμόρφωση αλληλεπίδρασης κλώνου. Ο στερεός μακρόκοκκος χαλκός της Pearl επιτρέπει ομαλότερο και καθαρότερο ήχο από τα καλώδια που χρησιμοποιούν κανονικό χαλκό OFHC (Χωρίς Οξυγόνο Υψηλής Αγωγιμότητας). Το OFHC είναι μια γενική προδιαγραφή της μεταλλουργίας σχετικά με την «απώλεια» χωρίς καμία ανησυχία για παραμόρφωση. Το LGC έχει λιγότερα οξείδια εντός του αγώγιμου υλικού, λιγότερες ακαθαρσίες, λιγότερα όρια κόκκων και σίγουρα καλύτερη απόδοση.

ΜΟΝΩΣΗ ΑΦΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ: Οποιοδήποτε στερεό υλικό δίπλα σε έναν αγωγό είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός ατελούς κυκλώματος. Η μόνωση των καλωδίων και τα υλικά της πλακέτας κυκλωμάτων απορροφούν όλα ενέργεια (απώλεια). Μέρος αυτής της ενέργειας αποθηκεύεται και στη συνέχεια απελευθερώνεται ως παραμόρφωση. Το Pearl HDMI χρησιμοποιεί μόνωση από αφρώδες πολυαιθυλένιο γεμάτη αέρα επειδή ο αέρας δεν απορροφά σχεδόν καθόλου ενέργεια και το πολυαιθυλένιο είναι χαμηλών απωλειών και έχει καλοήθη προφίλ παραμόρφωσης. Χάρη σε όλο τον αέρα στο Foamed-PE, προκαλεί πολύ λιγότερο το φαινόμενο εκτός εστίασης που είναι κοινό σε άλλα υλικά.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: Τα πρότυπα και οι δυνατότητες HDMI έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε που το DVI εξελίχθηκε για πρώτη φορά σε HDMI. Όλες οι γενιές είναι συμβατές προς τα πίσω. Ωστόσο, δεν μπορούν όλα τα προηγούμενα καλώδια HDMI να μεταδώσουν τα πλήρη 18 Gbps δεδομένων που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση του σημερινού εξοπλισμού HDMI 2.0. Ενώ επί του παρόντος δεν υπάρχει λογισμικό 4K/60 4:4:4 που να απαιτεί την πλήρη ικανότητα 18 Gbps του HDMI 2.0, ορισμένες πηγές (αναπαραγωγές Blu-ray UHD) μπορούν να ρυθμιστούν σε upsample, απαιτώντας δυνατότητα 18 Gbps.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • AudioQuest Pearl HDMI 2.0
  • Μέταλλο: Μασίφ LGC
  • Διηλεκτρικό: Αφρός σκληρών κυττάρων
  • Μπουφάν: CMG (CL3 & FT4) Βαθμολογημένο μαύρο/λευκό PVC ρίγες
  • Τύπος: 0,6 μέτρα έως 10,0 μέτρα: Υψηλή ταχύτητα με Ethernet, 12 μέτρα έως 20 μέτρα: Τυπική ταχύτητα με Ethernet
  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ETHERNET ΚΑΙ ΗΧΟΥ: Όλα τα καλώδια HDMI AudioQuest έως και 10 μέτρα έχουν
  • βαθμολογία υψηλής ταχύτητας με
  • Ethernet. Από 12 μέτρα έως 20 μέτρα Τα καλώδια AudioQuest HDMI είναι τυπικής ταχύτητας με Ethernet.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας