Βελτιστοποιημένη ισχύς και απόδοση
Αποκτήστε υψηλότερο επίπεδο μουσικής απόδοσης με το τροφοδοτικό NPX 300 για τις πηγές και τους προενισχυτές της σειράς 200, συμπεριλαμβανομένου του προενισχυτή ροής NSC 222. Το NPX 300 απενεργοποιεί την εσωτερική τροφοδοσία ρεύματος, μειώνοντας αμέσως τον θόρυβο και παρέχει ανώτερη, καθαρότερη παροχή ρεύματος. Μπορείτε να συνδέσετε πολλά τροφοδοτικά NPX 300 στην ίδια διαμόρφωση για μια εξαιρετική μουσική εμπειρία.

Τροφοδοτεί το σύστημά σας σε αθόρυβο
Το NPX 300 τροφοδοτεί το σύστημά σας με αθόρυβο, ρευστό τρόπο, επιτρέποντας στον προενισχυτή να επικεντρωθεί στην κύρια εργασία του: τον έλεγχο του σήματος. Εκτός από τη βελτίωση της απόδοσης του προενισχυτή και του streamer NSC 222, το NPX 300 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση πολλών προϊόντων Naim, προσφέροντάς τους τεράστια ευελιξία με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης δυνατή η προσθήκη δύο τροφοδοτικών NPX 300 σε έναν μόνο προενισχυτή ή σε μία πηγή. Το πρώτο μπορεί να είναι αφιερωμένο στην τροφοδοσία των ψηφιακών τμημάτων και το δεύτερο στην τροφοδοσία των αναλογικών τμημάτων.

Ελεγχόμενη ισχύς
. Το NPX 300 ενσωματώνει έναν νέο μετασχηματιστή, ο οποίος λειτουργεί με έξι αποκλειστικούς ρυθμιστές ισχύος Naim (τεχνολογία DR – Discrete Regulator), παρέχοντας καθαρότερη ισχύ στο σύστημά σας. Λιγότερος «θόρυβος» σημαίνει καλύτερο ήχο! Λειτουργεί τέλεια με τα προϊόντα της σειράς 200 και είναι επίσης συμβατό με το NDX2 ή ακόμα και το NAC-N 272 – χρειάζεστε μόνο τα συγκεκριμένα καλώδια.

Naim NPX 300
Naim NPX 300
Εμπνευσμένο από τα καλύτερα
Στη Naim, όλες οι επιλογές μας γίνονται με στόχο να δημιουργήσουμε μια μοναδική συναισθηματική σύνδεση με τη μουσική και να σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους. Το NPX300 περιλαμβάνει έναν ορισμένο αριθμό καινοτομιών που χρησιμοποιούνται στο κορυφαίο τροφοδοτικό Naim 555PS DR, όπως ο διαχωρισμός των ψηφιακών και αναλογικών τροφοδοτικών μέσω ειδικών καλωδίων Burndy.

Η ιστορία του Ναΐμ και του αλουμινίου
Ο ιδρυτής μας, Julian Vereker, κατάλαβε αμέσως τα πολλά οφέλη του αλουμινίου ως υλικού για την περιτύλιξη ηλεκτρονικών εξαρτημάτων Naim. Γνώριζε ότι τα ευαίσθητα εξαρτήματα ήχου είναι πολύ ευαίσθητα στις επιδράσεις των μαγνητικών πεδίων, στις ασταθείς θερμοκρασίες, στους ανεπιθύμητους κραδασμούς κ.λπ. Ενώ άλλοι κατασκευαστές λύγιζαν λεπτά φύλλα χάλυβα, ο Naim χρησιμοποιούσε χοντρές πλάκες αλουμινίου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Λογότυπο
  Λευκό φωτισμένο
 • Συνδεσιμότητα
  Micro USB (μόνο ενημέρωση)
 • Βάρος
 • 31,75 λίβρες (14,4 κιλά)
 • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ)
 • 35/8x17x121/2″ (9,15 x 43,2 x 31,75 εκ.)
 • Τροφοδοσία ρεύματος
 • 115V ή 230V, 50/60Hz
 • Έξοδος ισχύος
 • Τύπος 3, Τύπος 4
 • Κατανάλωση ενέργειας
 • Αναμονή <0,5W
 • Τύπος Προϊόντος
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 14 κιλά
Dimensions 432 × 31,75 × 915 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας