ΤΟ ΝΕΟ PHONO BOX S3 B
Το Phono Box S3 B είναι ένας βασικός προενισχυτής phono που προσφέρει μια πλήρως ισορροπημένη σχεδίαση σε μια προσεγμένη, μικρή συσκευασία. Έχουμε γεμίσει αυτό το μικροσκοπικό πλαίσιο με κορυφαία χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι η νέα μας True Balanced Connection. Στην Pro-Ject, οι ισορροπημένες συνδέσεις ήταν αποκλειστικές για τη σειρά προϊόντων RS μέχρι τώρα. Το Phono Box S3 B φέρνει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα απίστευτο νέο αρχικό επίπεδο.

Αληθινό High-End για το νέο εισαγωγικό επίπεδο
Το Phono Box S3 B διατίθεται σε εντελώς νέα κατασκευή. Το μεγαλύτερο μέγεθος μας επέτρεψε να φέρουμε ένα εντελώς νέο σύνολο χαρακτηριστικών που δεν είχαμε δει ποτέ πριν σε αυτό το εύρος τιμών. Η νέα θήκη από χάλυβα και αλουμίνιο προσφέρει επίσης πολύ υψηλή ακαμψία και απομόνωση έναντι εξωτερικών παρεμβολών, κάτι που είναι απαραίτητο για τη νέα τεχνολογία στο εσωτερικό. Συνδέστε έως και δύο πικάπ ταυτόχρονα – όλες οι παράμετροι για κάθε είσοδο αποθηκεύονται στη μνήμη. Μπορείτε να ταιριάξετε τέλεια το Phono Box S3 B με μια μεγάλη ποικιλία κασετών. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση απολαβής για να ταιριάξετε με ακρίβεια την έξοδο με άλλες πηγές, όπως συσκευές αναπαραγωγής CD ή συσκευές ροής. Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπως 50 pF ή 10 ohms σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε υπόψη όλες τις καταστάσεις.

Ισορροπημένο από τη φύση
Τα φυσίγγια είναι από τη φύση τους ισορροπημένοι μετατροπείς σήματος! Λόγω της εσωτερικής καλωδίωσης των κασετών MM, θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το πικάπ σας με μια κασέτα MC για να έχετε πρόσβαση στο σύνολο αυτού του ισορροπημένου σήματος. Μαζί με τα νέα μας καλώδια True Balanced Connection, θα έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας που προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μόνο στα πιο ακριβά στάδια phono. Και το καλύτερο από όλα: κάθε πικάπ Pro-Ject με εξόδους RCA, miniXLR ή 5P μπορεί να το κάνει!

ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΕΡΔΙΣΗΣ
Το νέο στάδιο απολαβής Phono Box S3 B χρησιμοποιεί μια πλήρως διακριτή διάταξη. Ένα διακριτό κύκλωμα αποτελείται από διαφορετικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και μεμονωμένες συσκευές. Το τμήμα του ενισχυτή είναι κατασκευασμένο από μεμονωμένα μέρη και δεν χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα κυκλώματα! Αυτό συνεπάγεται μια εκτεταμένη και πιο δαπανηρή διαδικασία σχεδιασμού, αλλά έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ήχου. Το πλήρως συμμετρικό στάδιο απολαβής μπορεί να βελτιστοποιήσει τις αναλογίες σήματος προς θόρυβο, τροφοδοτώντας το ημιπαθητικό στάδιο εξισορρόπησης RIAA με ένα καθαρό σήμα για εργασία.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
Ο συμμετρικός σχεδιασμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει! Συνδέστε το πικάπ σας μέσω του καλωδίου mini XLR 5 ακίδων και απολαύστε τα πλεονεκτήματα μιας ισορροπημένης διαδρομής σήματος. Ένα πραγματικά ισορροπημένο στάδιο απολαβής μπορεί να εξαγάγει τις τελικές μουσικές πληροφορίες, φιλτράροντας αποτελεσματικά κάθε θόρυβο από παρεμβολές που προέρχονται από τα θορυβώδη, μοντέρνα σπίτια μας (οικιακές συσκευές, wifi & Bluetooth, καλώδια ρεύματος, ενισχυτές ήχου).

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Αντίσταση εισόδου: 10, 50, 100, 1k, 47k ohms
 • Χωρητικότητα εισόδου: 50, 150, 300, 400 pF
 • Κέρδος (+ 6dB με χρήση υποδοχών εξόδου XLR): 40, 45, 60, 65 dB
 • Λόγος σήματος/θορύβου MM (40dB): 103dBV, 110dBV – στάθμιση «A»
 • Λόγος σήματος/θορύβου MC (60dB): 85dBV, 90dBV – στάθμιση «A»
 • THD στο 1 kHz: <0,001% MM, < 0,005% MC
 • THD (20Hz-20kHz): <0,008% MM, <0,01% MC
 • Ακρίβεια καμπύλης εξισορρόπησης RIAA: <0,3dB / 20Hz – 20kHz
 • Υπηχητικό φίλτρο: στα 20Hz με 18dB/οκτάβαΕίσοδος: 1x 5-pin mini XLR / 1x pair RCA phono sockets
 • Έξοδος σε επίπεδο γραμμής: 1x ζεύγος RCA, 1x ζεύγος XLRΤροφοδοτικό DC: 18V/500mA
 • Κατανάλωση ρεύματος: 18V/170mA DC, <0,5 W σε αναμονή
 • Διαστάσεις: 206 x 55 x 153 (164 με υποδοχές) mm (Π x Υ x Β)
 • Βάρος: 930g χωρίς τροφοδοτικό

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά
Dimensions 20,6 × 15,3 × 5,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας