Προενισχυτής phono πολλαπλών χρήσεων με μετατροπή A/D και 2 επιλογές εξόδου: Επίπεδο γραμμής και ψηφιακή οπτική!

Όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το πικάπ του μαζί με συσκευές μόνο με ψηφιακές εισόδους, όπως δέκτες οικιακού κινηματογράφου, μπάρες ήχου ή συστήματα all-in-one, θα λατρέψει αυτό το μικρό κουτί. Το Optical Box E Phono λαμβάνει υπόψη πολλές ανάγκες και προσφέρει μια έξοδο ψηφιακού οπτικού σήματος συν μια τυπική αναλογική έξοδο που θα λειτουργεί ταυτόχρονα. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ο τέλειος διαχωριστής σήματος 1>2 για την αναπαραγωγή του ίδιου σήματος σε 2 συστήματα ταυτόχρονα. Ένας άλλος πολύ χρήσιμος σκοπός του Optical Box E Phono είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει ως επέκταση εισόδου, για ένα σύστημα με έλλειψη εισόδων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Optical Box E Phono είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει όχι μόνο πηγές phono, αλλά και σήματα γραμμής από κασετόφωνο, δέκτες κ.λπ. ακρίβειας με ανάλυση 24bit / 96kHz.

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συνηθισμένος προενισχυτής φωνο MM με έξοδο γραμμής (βύσμα 3,5 mm) που ενσωματώνεται σε οποιοδήποτε σύστημα HiFi. Το εσωτερικό μέρος του περιβλήματος είναι επενδεδυμένο με μέταλλο, εξαλείφοντας έτσι τις παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων και τους κραδασμούς, έτσι ώστε να είναι εγγυημένη μια αδιατάρακτη εμπειρία ακρόασης. Το Optical Box E Phono είναι ο τέλειος συνεργάτης για όλους τους σύγχρονους ακουστικόφιλους που θέλουν να χρησιμοποιούν τις αναλογικές πηγές σήματος τους με ψηφιακές ή αναλογικές συσκευές αναπαραγωγής!

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ειδικά για χρήση με συσκευές χωρίς αναλογική είσοδο, όπως δέκτες home cinema, soundbars κ.λπ
  • Η αναλογική έξοδος RCA και η ψηφιακή οπτική έξοδος λειτουργούν ταυτόχρονα
  • Λειτουργεί ως επέκταση εισόδου (2>1) ή διαχωριστής εξόδου (1>2)
  • 2 Είσοδοι: 1 Phono και 1 Line In
  • Κατάλληλο για κεφαλές MM
  • Ακριβής εξίσωση RIAA
  • Κύκλωμα χαμηλού θορύβου
  • Εσωτερική μεταλλική θωράκιση
  • Επιχρυσωμένες εισόδους RCA
  • Περιλαμβάνεται εξωλέμβιο τροφοδοτικό

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,25 κιλά
Dimensions 12 × 3,2 × 10 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας