Ο R15 είναι ένας βραβευμένος συμπαγής προενισχυτής phono MM/MC, που παρέχει την ιδανική διασύνδεση μεταξύ της εξόδου χαμηλού επιπέδου ενός κινούμενου μαγνήτη ή της κασέτας phono κινούμενου πηνίου και των εισόδων σε επίπεδο γραμμής του συστήματος hi-fi σας.

Ο προενισχυτής phono R15 MM/MC έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ειλικρινή πιστότητα το ευαίσθητο σήμα από οποιοδήποτε φυσίγγιο με το οποίο συνδυάζεται.

Αν και στεγάζεται στο συμπαγές ντουλάπι της σειράς 15, μεγέθους τριών τετάρτων, η ίδια φροντίδα και τεχνογνωσία που ενισχύει τη σχεδίαση του μεγαλύτερου και κάπως πιο ικανού προενισχυτή phono R35 MM/MC έχει ενημερώσει τη σχεδίαση του R15, επιτρέποντας σε όλα τα κυκλώματα να συνεργάζονται με συμπάθεια για ανώτερο ήχο και μεγαλύτερη πιστότητα. Με αρκετό κέρδος για την ενίσχυση του σήματος από σχεδόν οποιονδήποτε κινούμενο μαγνήτη ή κινούμενο πηνίο phono cartridge, και πολύ ευέλικτη ρύθμιση εισόδου επιτρέπει την ιδανική αντιστοίχιση συστήματος.

Πιστεύουμε ότι κάθε πτυχή των προϊόντων μας – η εμφάνιση τους, η ικανοποιητική αίσθηση των χειριστηρίων – συμβάλλει στη συνολική εμπειρία ζωής με την Primare. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Primare αποπνέουν τα χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού σχεδιασμού – απλά, κομψά σχέδια, με προσιτή και κατανοητή λειτουργικότητα.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι το κουμπί αναμονής που τοποθετείται διακριτά μέσα στο λογότυπο Primare στην πρόσοψη των μοντέλων R15, R35 και A35.2 – ή όπως λέμε lagom, ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο, όλα σε ισορροπία, αναλογία και αρμονία.

Σε αυτό το βίντεο εξετάζουμε τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα των προενισχυτών phono R15 και R35 MM/MC που μπορεί να τους κάνουν την τέλεια προσθήκη στο σύστημά σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κινούμενος μαγνήτης MM/MC και κινούμενο πηνίο
  • Ρύθμιση απολαβής έως 45db MM και 65db MC
  • Ρύθμιση φορτίου χωρητικότητας και αντίστασης
  • RCA1 x είσοδος στερεοφωνικού ζεύγους
  • Έξοδος ζεύγους στερεοφωνικού RCA1 x
  • Διαστάσεις 350x73x339mm (WHD)
  • Βάρος 6,5 Kg
  • Φινιρίσματα μαύρο ή τιτάνιο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6,5 κιλά
Dimensions 35 × 7,3 × 33,9 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας